Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 11
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor v-am pupat de noapte buna. Trebuie sa vina sotiorul si trebuie sa fiu prezenta, la apel![]() |
Spor la treaba Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
alysa26 spune:
fetele...sunteti scumpe, va puup pe toate..nu am facut alt test. astept inca. azi dimi nu au venit uratii..azi ar trebui sa vina. daca cumva nu vin fac maine sau poimaine test.
am auzit si eu la tv 9 avem antena pt romani..nici aici nu scpaam0 si am vazut proiectul pt FIV..e ok daca se si tin de cuvant.
in legatura cu celulele stem eu va sfatuiesc sa le recoltati. stiu ca e scump in tara dar merita. eu le-am recoltat la al meu copil si mi-a zis dr ca orice fel de boala a sangelui o poti rezolva cu celulele stem.
in china s e cloneaza celule stem pt ca sunt eficiente. aici e ceva normal sa iti recoltezi. celule stem d ela copil sunt compatibile 100% pt copil si 50% pt rudele de gradul 1-parinti , frati- asa nea-u zis dr. oricum si la al 2lea bb voi recolta. aici se tin intr-o clinica si platesti anual. daca vrei sa platesti pe mai mult timp e mai ieftin. ne batea si pe oi gandul sa platim pe 20 ani.
dragaica cum e in canada? sau esti inca in roamnia?
lorin tinem pumnii pt testare
trutzi te 
va rog mult s aimi tineti pumnii zilele astea..
eu nu am simptome!!!!!

sigur nu sunt gravi!!

Pantazescu spune:
draga Lorin,
daca tin bine minte CM-ul ar trebui sa-ti vina pe duminica? deci pe luni dimineata o sa folosesti testul?
eu nu cred ca am ovulat in aceasta luna... mi-am tot luat TB si nu am nici un indicator de ovulatie... 

... asta este... poate luna viitoare o sa fie mai cu noroc... acum, tot ce pot sa fac este sa astept sa vina nenorocitul de cm... il astept pe 01.11... imi vine deja sa 

... cel putin nu am emotii... sa fac test, sa nu fac test...
| citat din mesajul lui lorin7774 Fetili........am rugat-o pe colega gravida sa-mi cumpere un test de sarcina. Sa-l am in casa, asa, preventiv.... ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
trutzi spune:
Eu zic ca esti 

Iti tin pumnii strans, strans, strans 
Doamne ajuta sa fie cu II
Te-am asteptat cu nerabdare sa ne dai vesti
, m-am gandit toata ziua la tine 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
Lorinn sper sa iti fii luat cu noroc colega ta testul
sa ne anunti si pe noi cand il faci
sa scoatem agitatele![]()
Jesia 1 bebe vreau
asa creste bebicu
7+

Pantazescu spune:

| citat din mesajul lui alysa26 fetele...sunteti scumpe, va puup pe toate..nu am facut alt test. astept inca. azi dimi nu au venit uratii..azi ar trebui sa vina. daca cumva nu vin fac maine sau poimaine test. am auzit si eu la tv 9 avem antena pt romani..nici aici nu scpaam0 si am vazut proiectul pt FIV..e ok daca se si tin de cuvant. in legatura cu celulele stem eu va sfatuiesc sa le recoltati. stiu ca e scump in tara dar merita. eu le-am recoltat la al meu copil si mi-a zis dr ca orice fel de boala a sangelui o poti rezolva cu celulele stem. in china s e cloneaza celule stem pt ca sunt eficiente. aici e ceva normal sa iti recoltezi. celule stem d ela copil sunt compatibile 100% pt copil si 50% pt rudele de gradul 1-parinti , frati- asa nea-u zis dr. oricum si la al 2lea bb voi recolta. aici se tin intr-o clinica si platesti anual. daca vrei sa platesti pe mai mult timp e mai ieftin. ne batea si pe oi gandul sa platim pe 20 ani. dragaica cum e in canada? sau esti inca in roamnia? lorin tinem pumnii pt testare trutzi te ![]() va rog mult s aimi tineti pumnii zilele astea.. eu nu am simptome!!!!! ![]() ![]() ![]() sigur nu sunt gravi!!![]() ![]() |
trutzi spune:
Hai ma aleesicoo cum doar un bebe?
Te mai gandesti, nu? (sau poate faci doi dintr-o lovitura)
Cand te duci la eco sa ii asculti inimioara flacaului?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Pantazescu spune:
draguta mamica, l-ai vazut pe bebica la ecografie?
| citat din mesajul lui aleesicoo Lorinn sper sa iti fii luat cu noroc colega ta testul ![]() sa ne anunti si pe noi cand il faci sa scoatem agitateleJesia 1 bebe vreau asa creste bebicu 7+![]() |
tigruta spune:
buna fetelor.sunt noua pe aici dar va citesc de ceva vreme.am mai postat si la alt subiect dar nu mi-a raspuns nimeni. imi doresc foarte mult sa raman insarcinata.am avut o sarcina oprita din evolutie la 6 sapt, in urma careia am suferit un chiretaj pe 19 august iar pe 11 septembrie mai exact dupa 24 de zile de la chiretaj am avut menstruatie..acum dupa 40 de zile inca nu mi-a venit,sper din tot sufletul sa fi ramas dar mi-e frica sa nu fiu dezamagita.e prea devreme sa-mi fac test de sarcina?
alysa26 spune:
ma ajuta mult ca va ganditi fetle la mine, trutzi 

nici nu stiti cat bine pot s a imi faca..
ma bucur ca va am fetele..

pt toate.
va mai tin la curent