Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 22
Katy82 spune:
Miha eram sigura!

Felicitari! De abia asteptam sa intru sa vad ce ne spui, am raspuns totusi cu greu pt ca nu prea am avut tp. oricum bravo! Sa ai un bebe sanatos si mancacios iar tu o sarcina cat mai usoara!
Andreeabine ai venit, sper sa vi cat mai repede cu II si sa-i faci celui mic cat mai repede un fratior! Eu visez inca la bebe I. Vine el, noi sa fim sanatosi!
Despre mine nimic nou, d-na doc. nu a fost ieri la cab., desi aveam programare, cica probleme cu masina, asa ca nu stiu cum au iesit rezultatele.
Fetele va pup pe toate, la cat mai multe II

cos_minutza spune:
Rog fetele care au user-ul comun si ne citesc, cand au timp sa ne faca si nou capitol nou.Multumim
Foarte slaba activitate azi
Unde sunteti fetelor????????
in devenire mamica
Doamne ajuta
raluci_b spune:
abia abia m-am rostogolit si eu azi pana la voi
va pup cu drag
si felicitari proaspetei gravidute, sarcina usoara si la termen
35+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
alysa26 spune:
miha felicitari pt bebelon.....sa fie intr-un ceas bun..
fetel;or sunt Z9 incepem dansul......hihi
veraTM spune:
Buna fetelor !
Sunt c-am dezamagita ! Am incercat sa comunic dar imi e destul de greu , eu socializez bine fata in fata prin scris e altfel !
Dr, meu se pare are ceva deficiente, nici eu nu sunt la curent cu toate speram la un ajutor de la voi dar ..... nimic
Nu cred ca am sa mai scriu, ma simt in plus, nu pot intra in fiecare seara pe net, lucrez de la 7 dimineata la 19 seara si sunt zile in care ajung acasa, dupa ce stau in trafic cca 45 min ma pun in pat si adorm, asa timp de socializare intr-un grup e mai dificil !
Multa bafta !!! 

cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Raluci 
Alysa mult succes
Vera in primul rand dupa cum ti s-a mai spus , scrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare.Fiind moderata nu te "vedem" in timp real si de aceea multe dintre noi nu am apucat sa-ti vedem mesajele,in al-II-lea chiar daca te-am "vazut" unele dintre noi si nu ti-am raspuns la mesaje e din cauza ca nu ne-am intalnit cu asemenea probleme si nu am stiut sa-ti scriem!!!Hai nu fii suparata si ramai alaturi de noi
cu ce putem o sa te ajutam!!!Din pacate nici noi nu le stim pe toate

O seara placuta!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
Katy82 spune:
Vera imi pare rau ca esti dezamagita! Din pacate, asa cum spunea Cosminutza nici noi nu prea le stim pe toate, eu una incerc de 4 luni deci sunt novice in subiectul acesta, eu ti-am spus odata sa intri la optimiste cu vechime medie, fetele s-au mai confruntat cu probl. cu care te confrunti tu si ele te pot sfatui mai bine. Hai nu fi suparata pe noi

Intra si acolo, vezi ce zic fetele si apoi spune-ne si noua ce ai mai facut.
Asteptam vesti de la tine!
raluci_b spune:
buna dimineata fetelor 
vera imi pare rau de parerea facuta, fetele au dreptate, eu zic sa ramai alaturi itit va fi de folos 
35+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
Ma apuc sa fac o
poate poate va ademenesc cu aroma ei![]()
O zi frumoasa va doresc

in devenire mamica
Doamne ajuta