Aspirante optimiste >20 (429)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha

buna seara fetelor? v-ati culcat?

este BEBELUS dragele mele prietene.....plang si nu-mi vine sa cred imi vine sa urlu sa stie toata lumea....
avand o sarcina pierduta va dati seama ce fericita sunt acum numai sotul nu este sigur pe test cred ca nici lui nu=i vina sa creada....sunt un pic dezamagita ca ma asteptam la alta reactie dar cred ca l-am luat cam in fuga era si eu i-am dat cadoul m-a strans in brate s-a inrosit tot si a spus sa fi eintr-un ceas bun, dar sa nu ma grabesc sa spun la prieteni sau la servici, pana nu vedem la eco.nu stiu daca voi rezista il voi convinge eu sa spunem sa se bucure si altii,nu?
va pup si o seara buna si cu multe liniute

Mihaela

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

BRAVO MIHA!!!!!!!!!!!!FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBE LA TERMEN!!!!
usor usor incep toate fetele cu teste pozitive.. si inchideti topicul
ma bucur din suflet miha si inca o data felicitari!

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

MIHA FELICITARI
Sarcina usoara si un bebe sanatos

Sa inceapa petrecerea,sa curga sampania

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

SCZ IUBITA PT CONFUZIE SI MULTE FELICITARI TUDORMIHA PT REZULTAT,mi-au dat mie lacrimile dar darmite tie,felicitari multe si sa fieintr-un ceas bun si amandoi sa fiti sanatosi ca sa poata sotul sa se bucure nespus de voi,BRAVOde drag asta seara ca si asa sotul meu lucreaza pana maine dimi

mami de Alexandra 01.02.2007

Mergi la inceput

abia asteptam sa intru si sa citesc mesajele,sper sa ne auzim toate cat mai curand cu teste pozitive si apoi sa ne laudam pruncii intr-un alt capitol,plin cu lacrimi de fericire.vape toate si o noapte cat mai frumoasa,poate-poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

buna dimineata fetelor.
in dimineata asta sunt moarta de somn ma uit la colegele mele care banuie ceva ca m-au vazut zilele trecute ca mi-a fost rau de la un salam de sibiu, si abia ma abtin sa le spun....azi am sa-mi fac o programare pentru saptamana viitoare la doctorul meu...sa vedem ce face bebe ca are 5 saptamani dupa calculele lor.
va pupic si bafta celorlalte,
sa stiti ca tot aici ma veti gasi alaturi de voi
nu va parasesc fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

miha mama mea are o vb....daca nu spui de sarcina cica iese bebe mut....da astea sunt babisme dar tot rupte de undeva nu?
asa ca spune-le colegilor.....ca mie imi venea sa zic si la oamenii dupa strada pe care nu ii cunosteam

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

fetebuna dimi,pt noi si ceiut pt viitoare mamici,miha te cred ca-ti este greu sa nu vb dar fii mandra ca ai fetele de aici care stiu si te incurajeaza si cred ca le pasa mult mai mult.oricum prin reusita ta ne dai noua mult multe sperante sa te urmamo zi placuta ca eu am mult de lucru la scarbici,poate intru mai tarziu sa va mai pun si eu o intrebare sau o parere,'daca vreti!'toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Mihaela felicitari,iti doresc o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

scuze de greseli dar se pare ca nu ma trezii,ma intelegeti voi!,de aseara......

Mergi la inceput