Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 13
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Slaba tare miscare pe aici!!Se pare ca toata lumea a avut un weekend plina ca si mine de asemenea ca deh nu mai ai gips
)Ieri am fost in vizita la cumnata,aseara am iesit la o pizza
.Astazi iar mami,plimbari,cofetarie,vizita la prieteni...de vreo zece min. am ajuns acasa si sunt franta
Cred ca trebuie sa bag iar o vizita la ginecolog!!!Dupa tratamentul dat pt candida am mai avut putina scurgere maronie de luni a devenit mai abundenta si cu chegulete care astazi a devenit rosie!!!!Acum si eu ca si Ony care e pana la urma Z1
Raluci
Pupici la toata lumea
in devenire mamica
Doamne ajuta
vias spune:
..inca nu am plecat...ca am vb cu medicul a zis sa-l sun maine..asa ca nu cred ca plec nici maine...
Nu stiu ce sa zic...ma cam doare spatele...si burtica...poate vine de la sine..![]()
Dar va multumesc mult pentru galerie..cate un
pentru fiecare...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
onybony spune:
camy nastere usoara scumpo, doamne ce putin mai ai ![]()

tinem pumnii sa nu ai dureri
Vom avea mereu luna viitoare
onybony spune:
ylari, dr nu mi-a facut nici o analiza, doar eco si mi-a dat diagnosticul
, sa mai ai incredere in ce iti spun...
cosminutza pana la urma eu am numit Z1 vineri in 23, pentru ca atunci mi-a inceput sangerarea abundenta
acuma iar sunt in asteptare o luna...
va pup pe toate
Vom avea mereu luna viitoare
tudormiha spune:
Buna dimineata fetelor, va multumesc mult de griji.M-ati mai inveselit ca am avut asa un weekend foarte plin sambata am fost la un parastas si ieri la o inmormantare inafara Bucurestiului.
Eu in continuare am semne ca as fii
.
Nu mi-au venit uratii dar astept si ziua asta ca luna trecuta mi-a venit pe data de 26.eu nu mai intelg cand trebuia sa-mi vina ma puteti sa ma ajutati.Ca am tot calculat si nu mai inteleg uite va scriu lunile precedente cu datele cand mi-a venit cm:
03mai-ciclu;
01 iunie-ciclu;
29 iunie-ciclu;
29 iulie-ciclu;
27 august-ciclu;
25septembrie-ciclu;Nu mai stiu exact parca totusi 26 a fost in septembrie.
voi ce ziceti nu trebuia sa-mi vina?
nici nu indraznesc sa ma bucur sincera sa fiu.
Semne am am inceput sa mananc foarte mult fata de dinainte, ma duc noaptea la toaleta de 2 ori aproape, imi este somn rau.
YLARI spune:
Neatza
Eu am inceput sa ma agit, mai am 5 zile pana la testare, am niste emotzii.........
Ony ciudata anamneza doctorului. Totusi, nu poti sa mai mergi si la altul?
Pupici
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aleesicoo spune:
NEATAAAAAAAAAAAA

Ylari iti tin pumni strans tare de tot sa iasa bebicu
tudormiha de ce nu faci un test?
asa creste bebicu
8+

ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui veraTM
DA ! SI DOCTORUL MEU GINECOLOG A SPUS LA FEL PROBLEMA E REGLAREA CM SI A ANOVOLUTIEI onybony CEAU ! IAO MAI INCET, TOTUL SE REZOLVA ATUNCI CIND E TIMPUL !! UNEORI O RELAXANTA POATE ADUCE O SURPRIZA ![]() EU INCERC DE 2 ANI , NU SUNT DISPERATA , SUNT INGRIJORATA SI IMI DORESC ENORM DAR NU MA POT STRESA SINGURA ! |
Ai facut HSG ?Te intreb pentru ca numai prin asta pot vedea daca trompele sunt bune sau nu.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus ..inca nu am plecat...ca am vb cu medicul a zis sa-l sun maine..asa ca nu cred ca plec nici maine... Nu stiu ce sa zic...ma cam doare spatele...si burtica...poate vine de la sine.. Dar va multumesc mult pentru galerie..cate un pentru fiecare...![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 2-3 ZILE![]() POZE |
Asa incep contractiile de nastere,hai ca vine bb in zi mare.

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

RELAXANTA POATE ADUCE O SURPRIZA