Infertilitatea este o boala! - FIV gratuit
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Adica daca ai facut 3 FIV-uri ai bani si nu mai dau ei nimic?Dar poate tu ai strans numai tu sti cum sau ai facut credit....hai ca incep sa ma enervez
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
anka_daria77 spune:
S-a dat dezlegare la pomana electorala..... 
Ce au zis politicienii nostri ma parca sunt unii de ziceau ca infertilitatea e o boala si afecteaza 15% din populatie? Ce ziceti ne facem ca ii ajutam un pic si ne alegem cu o gramada de votanti?
Hai sa fim serioase doamnelor asta este DISCRIMINARE SI E UN MARE PRAF IN OCHI. INFERTILITATEA E INFERTILITATE SI NU CONTEAZA DE CE SITUATIE MATERIALA, DE CATE fiV-URI AI SAU NU.
NU PLATESC POLITICIENII CREDITUL MEU PT PRIMUL FIV ESUAT!!!!!!!!!
SA LE FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evanescence spune:
http://www.ms.ro/proiecte-acte-normative.php?pag=1
am citit tot dar tot nu am gasit exact ce cautam....

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
dezamagita spune:
Desi e un pas inainte, trebuie pasit totusi cu dreptul:)
Ar fi foarte utila o replica prin mass-media, cu argumente clare pro/contra masurilor lor.
cami30 spune:
ritm alert nu am habar cum vor dovedi ei cele 3 FIV-uri. Eu una am facut unul in strainatate, fara factura, fara nimic. Asa ca FIV-ul meu teoretic nu exista. Criteriul asta este aberant si discriminatoriu atata vreme cat suntem platitori de asigurari.
Cred ca se va face FIV pe gratis in Romania la fel cum s-a acordat si compensare sau gratuitate pentru infertilitate hormonala, o alta mizerie discriminatorie. Atunci nu ma incadram pentru ca infertilitatea mea era tubara, iar aici, in FIV-ul gratuit, as avea prioritate pentru ca nu mai am trompe. Si nu le-am scos voluntar, ci involuntar am ramas fara ele.
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010