FIV gratuit
fetele, de la anu vom putea face FIV gratuit dar numai o singura data ,am vazut la stiri 
Raspunsuri
evanescence spune:
am vazut dar nu prea imi vine sa cred.....

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
pogonici1977 spune:
fetelor e campanie electorala.....doar nu credeti
pai de unde bani nu vedeti ca nu avem bani de medicamente dar mite de FIV gratuit
am vrea noi de sa fie adevarat acest lucru
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
catalina2307 spune:
Sunt curioasa daca tot criteriul spagii va fi cel prin care se vor selecta cele 250 cupluri. Si oare cum s-au oprit la cifra de 250. Ca nu cred ca au facut ei bugetul pe 2010 si au ajuns la concluzia ca fix pentru astia sunt bani. Tare as fi vrut sa fiu o musca si sa vad cam cum s-a purtat discutia. Ete astia sunt pentru spirt in spitale, astia pt perfuzoare, astia pt aspirina si astia pt 254 cupluri infertile. Noooooo, 250 sa fie cifra rotunda. 
Penibil.....
Si apropos de atata generozitate in Bucuresti se vor schimba becurile....fix 4 milioane eur....o firma nou infiintata a castigat licitatia. Vezi aici http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/872196/Capitala-isi-schimba-becurile-contra-sumei-de-4-milioane-de-euro/.
Asa ca oare cum am putea sa nu ne bucuram pt cei 500 mii eur alocati (de fapt nealocati inca ) pt reproducerea asistata. Si iar mi se face o silaaaaaaaaa.......
coltul meu de rai
bryny spune:
cum am vazut stirea si am vazut ca se limiteaza la 250 de cupluri pe an am realizat ca stirea era data pt romania suntem in romania... numai la noi exista asa ceva...limitarii...adica cine da mai mult ala face fiv, cu profu al mare sunt sigura, deci numai vedetele sau cel ptin macar odata sa fi aparut la tv,oare cum se va proceda?!?
alexia_ada spune:
mai intai ne omoara uite fiv-ul nu este fiv-ul si acum pentru 250 cupluri...dupa spaga care se da...primul venit primul servit 

o tara de tot rasul !!!
visul nostru de a avea un bebelus
se pare ca este conditionat de cifra 251 . Eu am sa incep sa adun toate actele de la prima spermograma pana la diagonosticul de azoospermie si sa vedem ce pasi mai urmam ..sau pe ce liste ne inscriem si unde
banuiesc ca vor fii niste liste unde se va urca si cobora peste noapte 
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Sunt curioasa daca tot criteriul spagii va fi cel prin care se vor selecta cele 250 cupluri. Si oare cum s-au oprit la cifra de 250. Ca nu cred ca au facut ei bugetul pe 2010 si au ajuns la concluzia ca fix pentru astia sunt bani. Tare as fi vrut sa fiu o musca si sa vad cam cum s-a purtat discutia. Ete astia sunt pentru spirt in spitale, astia pt perfuzoare, astia pt aspirina si astia pt 254 cupluri infertile. Noooooo, 250 sa fie cifra rotunda. ![]() Penibil..... Asa ca oare cum am putea sa nu ne bucuram pt cei 500 mii eur alocati (de fapt nealocati inca ) pt reproducerea asistata. Si iar mi se face o silaaaaaaaaa....... Catalina coltul meu de rai |
Catalina, asta e si parerea mea, chiar am scris desprea asta si la celalalt subiect deschis de Bubulina
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bryny cum am vazut stirea si am vazut ca se limiteaza la 250 de cupluri pe an am realizat ca stirea era data pt romania suntem in romania... numai la noi exista asa ceva...limitarii...adica cine da mai mult ala face fiv, cu profu al mare sunt sigura, deci numai vedetele sau cel ptin macar odata sa fi aparut la tv,oare cum se va proceda?!? |
da, da, da, sigur ii vor da banii lui Big M la care nu ajung decat "vedetele".
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
roxanaz spune:
exista un subiect identic aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143849
Roxana