Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Ce steaua Nico, CFR CLUJ cu Sparta Praga dar scorul nu il spun

Vai tu Nico bine ca mi-ai spus de oo ca le opaream,dar dushul ala de la cald pana se ajunge la rece,nu stiu cum ii zice,oare nu face bine?

Ada

Mergi la inceput

Nico,Mayan parca zicea ca ea taie inainte foaia de deasupra,adica patrate sau cum vrei tu,dreptunghiuri si dupa aceea o baga in cuptor.Stii ca eu is bota la foi.

Ada

astept cap.nou sa ma desfasor,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Ce steaua Nico, CFR CLUJ cu Sparta Praga dar scorul nu il spun

Vai tu Nico bine ca mi-ai spus de oo ca le opaream,dar dushul ala de la cald pana se ajunge la rece,nu stiu cum ii zice,oare nu face bine?

Ada

Dus scotian se numeste. Dar tu poti proceda asa: faceti dus impreuna, tu foloseste partea calduta si lasa-i lui partea rece.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; #946;fibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Galli,nu-i asa ca tii cu CFR? Te rog eu

Ada

Nico fac asa numa'daca-mi garantezi tu ca nu lesina oole!

Mergi la inceput

Citat:

Nico,Mayan parca zicea ca ea taie inainte foaia de deasupra,adica patrate sau cum vrei tu,dreptunghiuri si dupa aceea o baga in cuptor.Stii ca eu is bota la foi.

Ada

astept cap.nou sa ma desfasor,hihi

Da, asa face la placinta cu mere si cand aceasta e gata pune sirop. Mi-am notat. Dilema mea era la cea cu branza sarata. Din ce sa fac sirop: din apa cu sare?!

P.S. Este cap. nou. Am pregatit io listuta.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; #946;fibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Oare Galli ne asteapta acolo,la capitol nou?Mersi Nico,imi pregatesc si io spiciu

Ada

Mergi la inceput

Citat:

Galli,nu-i asa ca tii cu CFR? Te rog eu

Ada

Nico fac asa numa'daca-mi garantezi tu ca nu lesina oole!

Daca vrei tin si io cu CFR:

Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!

Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
De noi nimeni nu se-atinge
Forza, forza CFR!

Garantez ca stimuleaza gigeii iar oolele devin mai tari si deci, mai concentrate.

Mergi la inceput

Citat:

Oare Galli ne asteapta acolo,la capitol nou?Mersi Nico,imi pregatesc si io spiciu

Ada

Te rog, sa nu fie unul lacrimogen si nici prea pretentios.

Galli n-a terminat inca decorarea/ curatenia in casuta noua, ca inca nu ne-a invitat. Si uite cum stau io cu tava de placinte si florile in brate, la usa. Da' na, ea e gazda. Nu pot sa dau buzna!

Mergi la inceput

Adaaaa, vaaaaai, ce scor!

Tocmai vorbeam cu sotu' ca, in caz ca bate Steaua (desi am indoieli), sa lase masina acasa sau sa arboreze un stegulet TR/ Fenerbahce in geam.

P.S. Crezi ca daca ne descaltam la usa si intram tiptil-tiptil, ne simte Galli?!

Mergi la inceput

Nico,eu am intrat

Ada

Multumesc Nico ca tii si tu cu CFR,vrei sa tin si io cu turcii?Si da Nico,puteai sa faci si tu sirop pe branza cu apa cu sare,daca la dulce faci apa cu zahar,la sarat faci apa cu sare..de mare of course

Oare Galli face dush? Scotian?

Mergi la inceput