Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico, foloseste mai bine pantalonii scurti!
in loc de smantana, atunci o portie de
albus spuma cu zahar,stii tu, bagat inca 5 min la cuptor!...
sau,ma rog...

astept inca o minune in viata mea!!!

Aaaaa, ca la bezea, super idee!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; #946;fibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

pai, cum nu??
n-ai idei, intreab-o pe fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Monicuta, frumos program si buna idee.
La noi ar fi posibil daca sotu' ar avea si el un program fix, dar asa, ajunge acasa in jur de 20.30- 21.00, mort de foame si oboseala. Unde sa ne mai ducem?!
In schimb, ne facem program frumos in weekend: fie plimbare prin oras, fie shopping, fie vizita la rude, fie pur si simplu bagam filme la DVD si stam imbratisati. Important e sa ne petrecem timpul impreuna.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; #946;fibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Galli, stiu ca esti plina de idei!

P.S. Acum aplic varianta B, ca mi-e rece sa ma mai fatai in pantaloni scurti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy,asta e cu analizele din ziua 14,din pacate stim si noi ca trebuie sa scoatem o groaza de bani din buzunar,scumpe.Lasa ca daca iti faci progesteronul,poate is suficiente,asa,la o prima infatisare.Ti-am zis ca eu am dat peste medici care au strambat din nas cand m-am dus cu analizele gata facute si nu recomandate de ei,sunt care lucreaza numai cu anumite laboratoare si nu le place sa le faci in alta parte,plus cica nu-s valabile numai 6 luni.Sper doctorita ta sa fie ok si sa comunicati f bine

Ani,te rog eu nu te supara,suntem de aceeasi parte a baricadei Mi-ar place ca discutiile noastre sa fie constructive,sa si invatam din greselile noastre.Mie mi-ar placea tare mult sa ma trageti de maneca cand fac o greseala referitor la analize.Nu sunt medic dar nici nu pot sa ma duc la medic cu temele nefacute.Invat,alaturi de voi.Referitor la dozarile hormonale,medicii pot si sa-ti spuna pe baza analizelor daca ai sau nu ovulatie,nu intotdeauna de la monitorizare ne ducem sa facem DH.Eu sunt de acord cu ce spui,dar din pacate nu toate ciclurile sunt standard.Iar referitor la endocrinolog,aceleasi analize-DH,ei altfel le interpreteaza,si-ti recomanda alte zile ale CM pt.intepat.Te pup si imi pare rau daca te-am suparat si daca vrei iti spun si ce culoare are grisul

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Fetelor habar n-am ce vorbiti voi acolo despre intaritoare si pastila verde?!Sau e de bine ca nu stiu inca

Mona,ti-am mai spus ca-mi place tare ce povestesti tu acolo,atata caldura emana mesajele tale

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Aduta. Progesteronul l-am facut acum vreo 2 luni si e ok, am ovulatie, dar il fac si luna viitoare si vedem ce iese. Toate invatam si de aceea e bine sa si vorbim, pentru ca multe au trecut deja prin asta si stiu mai multe decat noi. Eu una declar ca sunt planta rau.
Nico, sa nu folosesti cumva pantalonasii de asta-vara sa te imbolnavesti. Ca trebuie sa se prinda bebele, asa ca nu ai voie !!!
Nu mai vorbiti de prajjituri ca in curand ajung cat tancul. Ieri mi-a fost o pofta nebuna de tort cu biscuiti (din acela cu unt frecat cu zahar si cu esenta de rom) asa incat am zis sa o ia naiba de cura de slabire ca mor daca nu pap tort. Asa ca...am acasa in frigider tortulet. Numai la el imi e gandul .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

ma,ma,ma, stati asa!!!
eu vorbeam de intaritor de frisca!
nu de altceva.... sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Amy, pofta mare scumpo...
Si eu ma duc sa stric dieta...care vorba fica-mii o tin teoretic de vreo 15 ani..( adica de cand eram insarcinata cu Domnia-Sa )...
Nu-ti fa probleme...esential este sa te simti bine in pielea ta si sa nu vedem doar aspectul exterior..
Noi suntem aceleasi...
Ada, merci inca odata de apreciere...
Io' mi-s cam limbuta...da n-am cu cine...aici nu prea am prietene ca care sa trancanesc toata ziua...
Fiecare cu p-masii...
Asa ca voi imi sunteti adevaratele prietene si voua va zic tot...
Dealtfel vad ca si Nico face la fel...a sa vedea...imbracatul-dezbracatul de pantaloneii
Gali, cum stam cu apa, gazul si parteazul?
Fete, sper ca Mayan este bine...
De cand cu noua casa e mai retrasa....
Sper sa-si rezolve temerile cat mai curand...

Mona
:)

Mergi la inceput

hihi,mona, deocamdata bine......
sa vedem pana cand....
au inceput astia sa ne mai sara de la curent,
in rest.... nothing new.

apropos, stiu ca sunteti femei adevarate!
in consecinta,, ati putea intra putin aici?:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140978
va raman indatorata!pe veci! pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Asa ca voi imi sunteti adevaratele prietene si voua va zic tot...
Dealtfel vad ca si Nico face la fel...a sa vedea...imbracatul-dezbracatul de pantaloneii
Gali, cum stam cu apa, gazul si parteazul?
Fete, sper ca Mayan este bine...
De cand cu noua casa e mai retrasa....
Sper sa-si rezolve temerile cat mai curand...

Mona, m-ai luminat! Acum am inteles io de ce nu vreti voi sa veniti la mine, in Ist. V-am lasat impresia unei femei indecente.

Ce e ala "parteaz"? Galli avea jaluzele electrice. Tot nu ne-a lamurit cum functioneaza.

Mayan, si-o fi facut vreo "prietena" imaginara in noua casa. (sper sa nu se supere la gluma asta, o stiu cu simtu' umorului )

Ada, mai bine sa nu stii. Vorbeste femeia ametita de antibiotic din mine...

Mergi la inceput