Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

CHEC CU MERE:

Ingrediente:
-1 ou
-1 cana lapte
-1 cana ulei
-1 cana zahar
-1 praf de copt
-1 cana faina alba
-4-5 mere curatate si feliate
-1 lingurita scortisoara
- o ligura de nuci pisate (optional)

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele enumerate si se adauga atata faina incat sa se obtina o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Varianta 1:
Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se niveleaza. Se presara gris sau pesmet, se aseaza felii subtiri de mere, uniform repertizate si se presara din nou putin gris si scortisoara.
Se pune cealalta jumatate de compozitie sa acopere merele.

Varianta 2:
- Se amesteca compozitia cu merele rase (pe razatoarea mare)la care se adauga scortisoara si nuci pisate

Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, pana este facut (testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos. (aproxim. 40-45 min)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Ok Galli,am inteles,credeam ca se face ca o budinca,cu un rand..,un rand.Gata,te astept.Ada-ti si sotul,lor le dam hamei cu mere,pun botul mai repede decat la orezSaptamana viitoare zici? F bine!

Nico,iubita si scumpa,multam de kokoreci,lasa-ti si zigotii la semnatura,ne aminteste si noua ca trebuie sa mergem sa ne analizam

revin mai tarziu

Ada

aduta, hameiul, e pe primul loc la ei, deci nu are rost sa le aducem aminte.....poti sa faci si ca o budinca, calesti mai putin merele!!oricum e ok!!
ada, pana in 30 -max-sunt acolo , mai degraba 28-29!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

sau tort cu mere.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, gagici. NU m-am dus la analize pentru ca m-am uitat si pe forum la FIV si scria doar de ziua 2-5 si de ziua 21. In orice caz mai era o problema mareeee: nu mai am bani. Asa ca poate luna viitoare mai fac o mana de analize. :)

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Ada, e suficient ca la sub. Trombofilie am fost incoronata "Miss Mutanta".
De trimis la analizele genetice va trimit si chiar insist. Sunt importante pt schema de tratament. Daca vitamine pronatale, acid folic si coraspirin probabil vi se recomanda oricum, Clexane va da doar daca se descopera mutatii genetice.
Fina mea (care a naascut de curand) a facut Clexane pe toata durata sarcinii si analize la Fundeni din 10 in 10 zile.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Da, m-am gandit si io dar aici nu gasesc frisca.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Neata fetelor
Eu atat vreau sa va mai spun ca tot pe aici pe DC am citit despre fete care aveau rezultate complet eronate la analize pentru ca nu erau facute atunci cand trebuie.
Trebuie sa stii neaparat cand e ovulatia ca sa stii cand sa le faci ozi, doua trei, in plus sau in minus conteaza ff mult.
De fapt scrie asta si in linkul pe care l-ai pus tu Ada.
Totul se raporteaza la ciclurile standard.
In cazul unui ciclu f scurt de 24 de zile(de exemplu) sunt doua posibilitati :
-fie ovulatia s-a produs f devreme undeva prin Z10
-fie ovulatia s-a produs mai tarziu, de exemplu Z16, iar faza luteala e f. scurta, deficit de faza luteala.
Asa ca momentul ovulatiei e cel mai important.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Da, m-am gandit si io dar aici nu gasesc frisca.

frisca lichida+intaritor+ putina gelatina+zahar+ arome=frisca
frisca solida,+gelatina+zahr+arome=frisca
depinde.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

[blue]Buna dimineata, gagici. NU m-am dus la analize pentru ca m-am uitat si pe forum la FIV si scria doar de ziua 2-5 si de ziua 21.

amy hai sa-ti zic o faza tare referitoare la analizele din Z3-5.
Ma duc eu la endocrinolog cu analizele facute in Z3, la care ea se uita pe ele si zice : "Aaa...astea din Z3...cum recomanda ginecologii...apa de ploaie !!!"
Faza tare e ca barbat-su e medic ginecolog !!!

Mergi la inceput

Galli, m-ai pierdut

AniG, decat sa ne batem noi capu', nu ne monitorizam mai bine ecografic. Sa vada ei, doftorii, ce, cum si cand, ca doar de-asta s-au scolit atata.
Spre ex, in timpul procedurii FIV, pe mine m-au chemat in zilele 2, 7, 9, 11, 12 si-mi faceau examinare eco si analiza de sange pt estradiol. In fc de rezultate imi dozau injectiile cu hormoni.
La stimulare pt IA/ fufu natural nu ma pricep.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; #946;fibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput