Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)
Raspunsuri - Pagina 12
ANI.G spune:
amy LH si FSH se fac in ziua 14, dar asta DOAR daca ovulezi in 14.
Iti spun din experienta ca ele nu au nicio relevanta daca ciclul nu e de 28 si nu ovulezi in Z14.
La fel si cu progesteronul din Z21.
Gresit se face la 7 zile DPO
ada29 spune:
Ani,foarte bine ca te testezi cu de toate.Bafta.
Amy,pe langa FSH,LH eu stiu ca se face si ESTRADIOLUL in ziua 14.
Lumy,spor la bucatarit.
Ada
amy2007 spune:
Am facut FSH, Estradiol, LH si Prolactina in ziua a 2-a. Nu am ciclu regulat, deci nu ovulez in ziua a 14. Sa mai ma duc maine ?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Fetelor va spun noapte buna
Amy,eu zic sa te duci sa-ti faci analizele daca ciclul tau e lunar,28,29.Ciclu neregulat inseamna un ciclu scurt 21 zile sau unul f lung de peste 35 zile.
Ada
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Fetelor va spun noapte buna ![]() Amy,eu zic sa te duci sa-ti faci analizele daca ciclul tau e lunar,28,29.Ciclu neregulat inseamna un ciclu scurt 21 zile sau unul f lung de peste 35 zile. Ada |
Nu neaparat...incearca si intre 30 si 42
Totul depinde de momentul ovulatiei.
Si pe mine ma innebuneau de exemplu cu Z21 si cand faceam analiza la progesteron...ioc, ca nu ovulasem inca si astia spuneau ca nu ovulez.
Cand am stiut exact cand e si m-am dus la 7 zile dupa, progesteron frumos.
Va pup.
P.S. V-am dat un sfat sau o experienta de-a mea mai bine zis.
Voi nu trebuie sa va luati dupa mine, dar macar ascultati ce am de zis ca va asigur ca am experienta de ani de zile.
amy2007 spune:
Aduta, vine la 26, 28, 29... si tot asa. Pai daca am facut deja estradiolul trebuie sa-l fac iar in ziua 14?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
soricica spune:
Buna seara fete cucuiete
, ce de activitate si ce de luuumeee
.
nico, sper ca te simti mai bine.uite un
de la mine care sa iti ia toata durerea.
amy,ma bucur mult ca te simti mai bine de pe urma tratamentului si ca si sanul arata mai bine
.
lumy,pofta mare.asteptam vesti cat mai repede.
aduta, somn usor si vise placute. 
any, bafta multa.
mona, galli,lyly,mayan,anca,libra,ellishor 

.
sper ca nu am uitat pe nimeni
micomic spune:
buna fetelor,
vad ca avem si azi sarbatorita
la multi any Lyly. clar o sa punem pe noi de la cate prajituri mancam ![]()
imi vine sa imi iau lumea in cap. inca nici un semn si stiti ca din cauza progesteronului cm-ul poate intarzia 
of nu mai stiu ce sa fac.
multumesc insa de incurajari, m-au facut sa ma mai descretesc.
sunt asa obosita, chiar daca vreau sa tin pasul cu tot pe la birou, nu merge, nu ma gandesc decat cum sa am si eu un bebe, cand vine, de ce intarzie
si mai e si plecat sotul in delegatie si nu am pe cine bate la cap 
va pup si somn usor

ada29 spune:
Buna dimineata,
Poftiti la cafeluta

Amy,iti pun un link ca sa intelegi mai bine legatura dintre hormoni.Eu am facut si estradiolul in ziua 14.E raspunsul unui medic in link.Repet,cere parerea unui medic,e f important.
http://www.supereva.ro/info.asp?id=633
Ani,ca tot ai adus vorba de progesteron,nicaieri nu am afirmat de progesteron in ziua 21 daca ciclu nu are 28 zile.Din contra,spuneam ca se scade 7 din media ciclurilor,e exact acelasi lucru despre care vorbesti si tu.Eu am ciclu de 30,31,32, iar progesteronul il faceam in ziua 23,24.,asta nu inseamna ca am ciclu neregulat.Mie dr.mi-a spus ca ciclu neregulat inseamna ciclu lung sau f.scurt sau la cateva luni,hai ca nu ma mai repet.Si tot din experienta vorbesc si eu

Lumy

Micomic

O zi minunata sa aveti,
Ada