M-am hotarat...........adoptie(66)
Raspunsuri - Pagina 20
Bellaiza spune:
Simo75,
primeste un sa iti treaca supararea. Nu vroiam decat sa iti spun sa fii optimista, sa nu te lasi coplesita de experienta neplacuta pe care ai avut-o. Mi-am exprimat, poate doar in cuvinte mai aspre, indignarea la adresa celor care ii fac pe cei din jur sa isi piarda nadejdea ca vor reusi si ma refer la cunostinta ta care, chiar daca a patimit de pe urma carentelor sistemului, ar trebui sa-i incurajeze pe ceilalti aflati in situatii similare.
Sunt alaturi de tine, asa cum sunt cu sufletul aproape de toate fetele!Si, daca de ani buni, de cate ori am trecut pe langa o graviduta, i-am facut in gand urarea de a avea un copil sanatos, acum, cand ma rog pentru puiutul nostru, ma rog si pentru ca toti copiii sa isi gaseasca parintii...adica pe voi, fete dragi, cu inimi mari.
Bellaiza
Bellaiza spune:
Pentru ca nu stiu unde v-as putea povesti ceva dragut, o voi face aici. Poate chiar am putea deschide un astfel de subiect, ce ziceti?
Deci, ieri am avut o zi de concediu si am mers la gradinita sa il iau pe Stefan. Pentru ca stiam ca a avut engleza am incercat sa aflu cum s-a derulat ora.
- Stefan, ati facut engleza azi?
- Da,zice el.
- Si, te-ai descurcat?
- M-am descurcat, dar nu asa de bine...
- Ce te-a intrebat doamna profesoara?
- Mi-a spus sa spun gascan.
- Si...ai spus?
- Am spus: gas-can...in limba noastra. Nu puteam sa nu raspund...Dar o sa fac cu tata putina engleza in seara asta si gata, o rezolv si pe asta.
Mi s-a parut asa dulce!...
Sper ca v-am amuzat.A, sa nu uit: cat de curand venim si noi cu poze, poate chiar azi.
Bellaiza
miha@1973 spune:
Buna fetelor,
Numele meu este Mihaela,am 36 ani,din Bucuresti,pana in prezent 5 sarcini pierdute,imi doresc tare mult un copilas asa ca m-am hotarat sa infiez un bb,o fetita ,am strans aproape toate actele ptr.depunerea dosarului mai putin adeverinta de salariu care ma cam impiedica deoarece eu am pe cartea de munca 4 ore cu sal. de 4.000.000 lei(vechi) dar realitatea este alta ,lucrez 8 ore cu salariu de 14.000.000(vechi) si lucrez si in particular la o firma ,contabilitate unde nu am contract,practic lucrez la negru de cind cu criza asta,credeti ca adeverinta de salariu o sa-mi cauzeze foarte mult,situatie materiala am(de curand am intrat in posesia unei mosteniri),ap. cu 2 cam./80mp,modern,utilat recent,pe luna 20.000.000 dar nejustificabili prin adeverinta,aveti vre-o ideie cum sa procedez sa pot sa-mi depun si eu dosarul,mentionez ca-mi doresc tare mult un copilas pe care sa-l strang la piept sa-mi spuna mama,sa-i ofer tot ce-i mai bun pe lumea asta,dar tare imi este frica ca adeverinta de salariu o sa ma traga in jos,astept raspuns de la voi ,ce ar trebui sa fac,un sfat,o ideie.
Va multumesc tare mult.
Bellaiza spune:
Bun venit, Mihaela!
Cu siguranta nu exista niciun impediment in obtinerea atestatului fata de cele ce ne-ai precizat.
Visul tau, acela de a deveni mamica, sa se implineasca!
Bellaiza
miha@1973 spune:
multumesc tare mult bellaiza,spune-mi te rog frumos in continuare ce urmeaza dupa depunerea dosarului,la ce sa ma astept in continuare,scuza-ma ca sint insistenta dar sint la inceput si vreau sa stiu la ce sa ma astept de acum incolo...mercic inca o data.
gabi_99 spune:
salutare fetelor!! au plecat totzi musafirii...am terminat de kefuit ....dupa Mihail shi Gavril...miha@1973- cred ca important e sa demonstratzi ca avetzi venituri constante....acea probitate materiala shi morala pe care o cere legea de la familia adoptatoare...bafta!!! pupici la pitici shi la mamici ( shi pentru mamicile in devenire)
gabi
simo_75 spune:
miha@1973- dupa depunerea dosarului,urmeaza ancheta sociala, adica o sa vina asistenta cu psihologul si veti sta de vorba.Nu te speria,e totul ok.Intrebari normale, de genul :de ce va doriti copil,cum sunteti voi,casnicia sau dupa caz daca esti singura cum te-ar caracteriza prietenii ,discutii pur si simplu.Nu te speria.O sa vezi ca deja dupa prima vizita te vei relaxa.
belaizza- un si de la mine.nu sunt suparata pe nimeni decat pe sistemul asta care nu ne ajuta sa fim parinti mai repede.Care ne tin asa a la long sa fierbem in suc propriu.
Crede-ma ca daca as fii stiut de la inceput ca sunt socuri atat de puternice,ca sunt dezamagiri atat de mari poate as fii fost mai pregatita.Asa eu visam ca deja spre sfarsitul anului imi voi strange puiul in brate dar...
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Bellaiza spune:
Am pus si noi poze pe mailul comun. Abia astept sa va vad comorile si eu, dar nu am avut timp...Stefan a facut varsat de vant si este un pic marait...sau rasfatat? A auzit ca s-ar putea sa il manance bubitele si ...il mananca. Daca a vazut insa ca alcoolul mentolat da senzatia aceea de rece...a mai renuntat la vaicareli. Dar noi, mai ales tata, tot suntem in priza.
Bellaiza
P.S. Sorilea, multumesc pentru ajutor