M-am hotarat...........adoptie(66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elmaruid spune:

SORILEA - felicitari,sa va bucurati de fiecare zi petrecuta impreuna[pup

CRISS 85 - multa bafta in continuare,sa ne tii la curent cum merg trburile la ilfov
Pupici pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaalice

Manuelita, felicitari, ai curaj! Bravo tie, ai stofa de 'formator de opinie'. Vei schimba mentalitati, cel putin in cercul de cunostinte prezente si viitoare ale Violetei.
flo]

ioana, mama lui Mihai
Mihai Alexandru

Ioana, a trebuit sa renunt deja o data la un job pentru ca formasem "un curent de opinie" foarte puternic si potrivnic sefului, sper sa-mi reuseasca si ref prejudecatilor celor din jurul Violetei...
Desi sunt tare trista de reactia socrilor mei la adresa Violetei....
povestesc pe forum ca vreau sa vad daca a mai patit cineva asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Salutare dragele mele

Vin si eu sa va spun ca am terminat. S-a incuviintat adoptia.
Doresc tuturor celor ce nu au simtit pana acum emotia de a fi MAMA, sa traiasca cat mai curand momentele acestea de beatitudine.
E extraordinar sentimentul.
Multumesc din suflet celei care astazi m-a facut cu adevarat fericita si implinita, m-a facut sa ma simt MAMA cu adevarat. O sa fie tot timpul in rugaciunile mele si nu o sa am niciodaca suficiente cuvinte de multumire pt implinirea care ne-a adus-o.
SUNT CU ADEVARAT FERICITA, SUNT MAMA

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Sorilea, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pina la luna si inapoi!
PS: cine e misterioasa "celei care" ? Adica te referi la AS sau la biologica? (curiozitate personala :))

Mergi la inceput

Pentru Nedelia: cred ca nu s-a inteles bine ceva din vreun post de al meu. Sunt de aceeasi parere cu tine, lucruri rele si lucruri bune se pot intampla atat in tara cat si in afara ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Sorilea, felicitari!

manuelita, daca mai tin bine minte, Tzuni ar putea sa ne spuna daca a rezolvat problema cu bunicii, ce pacat ca nu ne mai spune ce face pustoiaca ei.... ne e dor de tine , Tzuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Sorilea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

FELICITARI ,SORILEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

SoriLea,felicitari!desi eu de f putin timp citesc la subiectul acesta,mi se parea f cunoscut ID tau si mi-am adus amintede la sub Azoo si inca mai esti pe listutza noastra de la Azoo,felicitari mamico sa-ti traiasca copilasul si sa va bucurati de el

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedelia1812 spune:

Pentru Manuelita

Incerc sa-mi fac o opinie "corecta" despre subiectul asta dar nu prea reusesc....
deacord ca discriminarea e o treaba foarte urata, insa este o realitate faptul ca acei copii numiti au sanse foarte mici la a fi adoptati la noi in tara. O adoptie internationala ar putea fi pentru multi dintre ei unica sansa la o familie....
In alte tari, formularele de adoptii contin cele mai intalnite handicapuri si parintii adoptivi pot bifa daca doresc un copil cu un anumit handicap. Multi doresc astfel de copii, tocami pentru ca ei au cea mai mare nevoie de ajutor si pentru ca unii dintre ei au ei insisi sau au rude cu respectivul handicap...
Nici eu nu as putea, dar ii admir pe ei ca pot....
Asa ca decat intr-un centru de plasament amarati si fara nici o sansa la normalitate, mai bine intr-o familie de americani sectanti :)....
dar ce te faci cu riscul de traficare a copiilor, habar nu am...SI cu riscul spagilor date de straini pentru "cumpararea" celor mai "calitativi" copii.....greu de zis, nu as vrea sa fiu in pielea celor care trebuie sa ia aceasta decizie...

Manuelita

Draga mea citeste-ti ultimele rinduri care pe mine m-au atims putin, Dca noi traim in afara tarii sintem si noi oameni cu suflet ca si voi. NU vrem sa dam spaga, nu vrem altceva decit ceea ce vreti si voi, indiferent unde stam , si nici nu vrem sa facem trafic de copii, de unde le scoateti, de ce noi sintem altfel decit voi ca traim doar in alta tara?
Fiti mai atente si nu vorbiti ceea ce nu stiti si nu acuzati pe nimeni fara a fi vinovat.
O zi buna
Nedelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR, va multumesc de mii si mii de ori, ati fost alaturi de mine, m-ati indrumat cand v-am cerut sfatul, cu unele dintre voi am legat si prietenii (sper sa tina cat mai mult si sa ne vedem mereu cu bb-ii nostrii ).
Am simtit in voi sprijinul de care aveam nevoie, cu ajutorul povestilor voastre mi-am convins sotul ca trebuie sa facem asta, iar acum avem sufletele pline de bucurie si nu incetez nici o clipa sa va aduc in discutie cand povestesc cum a ajuns RAZVANEL in familia noastra.

MII DE MULTUMIRI

Manuelita, pt ati satisface curiozitatea , e vb de naturala. Fara ea, astazi nu as fi putut fi atat de implinita. Si pt asta ii multumesc.

Celor care sunteti inca la inceput de drum, nu disperati, DD are grija de fiecare, cand nu va asteptati o sa se intample.
VA DORESC SA AVETI NOROCUL MEU (si trag cu piciorul ca dupa mine sa urmati toate - cat mai repede)

VETERANELOR, sa va dea DD multa sanatate voua si puiutilor vostrii

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput