Gradinita germana, sector 3, Era Kinderland
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandra_sb spune:
Roditusi, poti sa ne dai acum, dupa 3 ani, mai multe informatii?
La ce program ati mers? Cum era educatoarea? A ramas aceeasi in toti anii?
La ce nivel de germana ati ajuns?
Continuati si la scoala cu germana?
Ceilalti colegi?
Daca tot este o gradinita asa minunata este pacat sa nu se stie.
BESTUTZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Daca tot este o gradinita asa minunata este pacat sa nu se stie. |
Admirabila,sublima,dar sa nu-i lipseasca cu desavarsire... copiii.
roditusi spune:
pe scurt: este o grdinita foarte buna, copilul meu este la goethe in clasa 1 cu alti colegi de gradinita si se descurca f bine.acum are o meditatoare (fosta profesoara de germana de goethe) si este f incantata de ea, a zis ca daca nu facea fata orelor de meditatie nu isi perdea timpul cu ea.acum la gradinita sunt 3 clase cu toate locurile ocupate, gradinita are si after school.a fost la program prelungit cu doua educatoare una de dimineata si una de dupa amiaza unde se repeta ce se invata dimineata.personalul este f primitor si cooperant. directoarea ne-a informat tot timpul despre inscriere la scoala si ne-a oferit tot suportul necesar. copilul a fost testat de nenumerate ori in ultimul an de invatatori de la goethe pentru a ne informa de capacitatea lui de intelegere si de comunicare in limba germana.dupa 3 ani de gradi vorbeste cursiv germana.asa ca cine crede ca lipsesc copiii cu desavarsire se inseala, are exact atatia copii cat sa se ocupe in bune conditii de ei. nu inscrie copii peste numarul de locuri.spre exemplu in toamna cand am vrut sa recomand un copil directoarea mi-a raspuns ca ar vrea sa ma ajute cu mare placere dar nu mai are locuri, era prea tarziu pentru inscrieri.asa ca astea fiind zise , eu vazandu-ma cu sacii in caruta (un copil in clasa 1 si unul in cls 6 la goethe) va urez succes.