teatru, film, circ
Buna ziua, as vrea sa va propun sa comentam aici despre spectacolele de teatru, filmele si , in general, locurile in care putem merge cu cei mici. Teatrul Ion Creanga, de exemplu, si-a inchis portile pentru reamenajare in timp ce teatrul Tandarica si-a redus numarul de spectacole. De Circul de Stat nu mai spun. Simt ca oferta de ... distractie pentru copii este tot mai redusa si sunt in pana de idei. Unde mergeti cu copiii vostri? Ce mi-ati recomanda ? Ce spectacol ?
Am auzit, de exemplu, ca spectacolul "Descult in parc", care se joaca la Opereta Romana, ar fi ok si pentru copii. A fost cineva ?
Va multumesc,
Raspunsuri
Mima_bulina spune:
Am aflat ca circul Orlando este foarte reusit chiar daca nu au multe numere de dresura cu animale. Calatoresc destul de mult in tara si ajung doar pentru perioade scurte de timp in Bucuresti. Ultima data au fost in Parcul Tineretului.
Mima_bulina spune:
He , he, cum nimeni nu se inghesuie sa-mi povesteasca , am sa va spun eu unde am mai fost. La Capra cu trei iezi, la Tandarica. O piesa reusita, totusi pentru copiii mai mici de 3 ani n-as recomanda-o pentru ca lupul este destul de inspaimantator iar vreo doi copii au inceput sa planga si au plecat din sala. Altfel, multa muzica, miscare, i-a tinut pe micuti. Nu acelasi lucru l-as spune despre Cei trei purcelusi care a fost un amenstec de povesti , iar personajele, nu stiu de unde moda, au folosit tot felul de cuvinte...
ymca spune:
la capra cu 3 iezi am fost si noi acum mai multe luni. mie nu mi-a placut...aveam alte amintiri despre teatrul de papusi...tot asa, mi s-a parut ca s-a modernizat cumva povestea, ca e spusa mai in ritm de hip-hop, ori eu doream un stil clasic, moldovenes, lenes.
dar copilului din dotare i-a placut asa ca asta a contat la final. muzica, s-a dus pe scena la final si a dansat, intreaga atmosfera de acolo a incantat-o.
problema e iar la mine, pentru ca neplacandu-mi, nu mai gasesc putere sa ma duc la alt spectacol de acolo. o voi rezolva eu cumva.
singurul loc unde mergem este la un loc de joaca in sect 6, unde se joaca mini piese de teatru din 2 in 2 saptamani. si acolo merg si cu copilul mai mic, asa ca impusc 2 iepuri dintr-o lovitura (2 copii, 2 activitati- teatru intai, joaca apoi...si relaxare continua EU).
as vrea sa incerc o Alba ca Zapada daca se joaca pe undeva.
Mima_bulina spune:
Alba ca Zapada este in repertoriul teatrului Creanga. Am aflat ca si-au gasit sala la cinema Gloria. Asta, daca stai in sectorul 6, e fix in capatul celelalalt al orasului. Pe langa parcul IOR. Noi vrem sa ajungem la cenusareasa.
A, si am mai gasit la Clubul Taranului ROman un teatru... Paiata, parca, au piese dragute, numai in uichend, de la 11,
Nu cumperi din timp biletele, atunci cu o ora inainte.