Accident in leasing- RCA sau CASCO
Va rog mult nu mutati subiectul! Avem un necaz...
Tocmai am facut praf si pulbere masina aflata aproape de finalul leasingului, dar nu din vina noastra! Nu cred ca se mai poate repara. CASCO ar acoperi totul fara probleme si firma de leasing ni l-a sugerat urmand ca ulterior sa-si recupereze banii prin RCA-ul vinovatului.
E Ok pt noi asa? Nu ne pagubeste in niciun fel aceascta varianta?
Pene colorate... cate putin din toate!
Raspunsuri
olympia spune:
Chiar nu s-a mai lovit nimeni de situatia asta? Casco nu acopera chiar tot, nu? Va trebui sa platim si noi la reparatii, DACA se va putea repara, asta e marea problema...
buli spune:
eu stiu ca se repara cu rca-ul vinovatului.
banui ca pt firma de leasing e mai convenabil sa repare pe casco, de aia v-au dat sugestia asta.
eu stiu asa - vina altuia, asigurarea lui, vina mea - casco.
insa la dauna asa mare ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
marius spune:
Nu vad niciun motiv pentru care sa nu mergeti pe RCA-ul vinovatului. Nu conteaza valoarea ci cine plateste. Daca mergeti pe CASCO exista riscul sa asiguratorul sa solicite reintregirea CASCO de la voi. Si asa cum spuneam nu vad niciun motv de niciun fel pt care sa nu se mearga e RCA vinovatului.
Partea proasta este ca din ceea ce scrii exista riscul sa fie dauna totala adica reparatul sa fie mai scump decat valoarea ramasa a masinii. In acest caz e un pic mai complicat dar tot pe RCA merge.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
olympia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Inteleg ca firma de leasing prefera CASCO in timp ce pt noi ar fi mai sigur pe RCA-ul vinocvatului dar , firma de leasing e proprietara, conteaza parerea noastra?
Mai aveam doar trei luni de platit la leasing, daca e dauna totala, ce urmeaza, am pierdut si banii si masina, nu?
Uff! Chiar acum m-a sunat sotul ca tocmai a semnat hartia aceea de constatare amiabila, cred ca a facut o greseala, nu?
olympia spune:
RCA-ul se pare nu ca acopera intreaga suma, pentru restul se va recurge la CASCO.
In privinta posibilei reparatii, aflam rezultatul abia maine.
Asta e, bine ca suntem sanatosi!
Multumesc pentru raspunsuri si consider ca se poate inchide subiectul.