Zona intima iritata - fetita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Daca nu reusesti cu nici o crema incearca sa vezi daca nu cumva este alegiga la vreun aliment. Fetita unui coleg era alergica la gluten si numai dupa ce au inceput un regim corespunzator au reusit sa scape de iritatie.
Era vesnic iritata.
Nu stiu cum si in ce fel poate fi testata dar sunt sigura ca te pot ajuta celalalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Buna,
Fetita mea de 8 luni a capatat o iritatie urata acum 2 luni. Am incercat diverse creme: klorane, bepantene, crema de galbenele, sudocrem, fisan, fenistil, nidoflor, baneocin crema si praf, violet de gentiana, ceai de pelin, ....si daca ma mai gandesc imi mai aduc aminte. Degeaba....nu i-a trecut. Am fost ieri la un dermatolog de copii care mi-a zis ca are candida si mi-a dat urmatorul tratament: o crema facuta in farmacie(nistatin 2g, neomicina 0,25g, hidrocortizon acetat 0,25g, talc, ozid de zinc 15g, vaselina 70g) cu care sa o dau dimineata si seara, la pranz sa o dau cu nizoral crema, iar la restul schimburilor cu sudocrem. Tratamentul cu crema din farmacie dureaza 5 zile, urmatoarele 5 , adaug nizoral , deci o dau cu nizoral de 3 ori pe zi si restul cu sudocrem. Mi-a zis ca dupa 10 zile ar trebui sa-i trreaca. Crema din farmacie e valabila vreo luna. va tin la curent cu evolutia.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina eu i-am dat crema Nivea 20% zinc. Si noi avem pb din astea, clatita bine de sapun la baie si apoi data cu crema asta... la noi dispare imediat... eu o folosesc si la nas cand e racita si trebuie stearsa des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_ph spune:

Buna, fetita mea are 1 an si 2 luni. In uram cu cateva luni am patit si noi la fel, numai ca la noi stiu de ce s-a intamplat. Luase antibiotic. Doctora pediatru nea spus ca fiind mica nu poate sa-i dea prea multe creme asa ca m-a sfatuit sa o spal de fiecare data cu ceai de galbenele si seara si dimineata sa o ung cu glicerina boraxata cu nistatiu. In rest o ungeam fie cu Sudocrem, fie cu crema de galbenele. Cam intr-o saptamana a trecut. De atunci nu am mai avut probleme. Va doresc refacere rapida si multa sanatate bebicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Tratamentul are efect! In sfarsit , dupa 2 luni, incepe sa-si revina

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia82 spune:

buna tuturor!Sunt noua pe cest forum si am nevoie de ajutorul vostru.Am nevoie de un numar personal daca are cineva a lui doamna doctor tania cristodulo de la dermatologie de la spitalul olentina.Ma poate ajuta cineva?Copilului meu i-a iesit niste pete f urate pe tot corpul, mi-a recomandat aceasta doctorita cineva, cum ma programez la ea, cum o gasesc, as vrea sa vb cu ea la telefon daca se poate.Ajutati-ma, astept.Va multumesc!

Mergi la inceput