Zona intima iritata - fetita
Buna dimineata!
Ma confrunt de ceva timp cu o problema careia nu-i dau de cap de ceva vreme.
Ana, fetita mea, se plange de usturimi in zona intima (se trage de pampers si plange spunand "buba"). Problema este ca nu se vede nimic in exterior, doar mucoasa se vede a fi putin inflamata si rosie.
Sambata seara a adormit extrem de greu si s-a trezit de multe ori plangand si trangadu-se de pampers.
Situatia asta dureaza de cand am venit din concediu si ea a intrat in piscina. Banuiesc ca de acolo se trage buba asta!
I-am facut analize la urina si nu are infectie urinara. I-am dat cu creme din cele mai diverse (la recomandarea pediatrei). Nu stiu ce sa mai fac!!
Am nevoie de sfatul vostru. Oare sa merg la ginecolog? Dar ce fel de ginecolog se ocupa de fetite de nici 2 ani?
Mamicile de fetite, ati patit asa ceva?
A...am observat ca daca nu o mai spal cu sapun ci doar cu apa cu bicarbonat, nu se mai plange. Dar ...vreau sa o curat bine, asa ca am nevoie si de sapun. Imi recomandati voi un sapun mai potrivit pt zona intima la fetite?
Multumesc anticipat!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Raspunsuri
mami_alexia spune:
Nidoflor ai incercat?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
alina023 spune:
Da, Adriana, am incercat si cu nidoflor si inca nu stiu cate alte creme (neuronul meu obosit nu mare retite denumirile, dar le recunosc cand le citesc).
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
mami_alexia spune:
Si nu s-a atenuat deloc dupa ce ai dat cu Nidoflor (vreo 2-3 zile)? Poate trebuie un alt gen de crema, oricum, nu trece peste noapte.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
alina023 spune:
Zona nu este f rosie...se vede inflamata, insa nu f tare; pe ea o ustura...dau doare...
Nu stiu daca am explicat suficient de bine.. intre labii este problema.
Am dat mai multe zile cu fiecare dintre creme.
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Nicoleta spune:
Salut.
Nu am fetite, dar la fundulet iritat de baietel a mers super-bine Sudocrem. Spalat la fiecare schimbat de scutec (eventual un "sapun" crema fara sapun - eu am folosit de la Uriage, pentru mine, ceva ce merge pentru intregul corp, si pentru par, este dermatologic si nici nu te rupe de bani), clatit bine cu apa calduta.
Sper sa te ajute.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
szivarvany spune:
A luat antibiotic in ultima vreme ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
AVoogt spune:
Eu am avut aceeasi problema cu fetita mea acum cateva luni..iritatia era din causa pampersului... facuse alergie la acest scutec cu totate ca o dadeam mereu cu Sudocrem iritatiea nu disparea , chiar se intindea si mai mult spre disperarea mea ...in schimb a trecut la 2-3 zile de cand m-am decis sa schimb scutecele. Asa am renuntat la faimosii Pampersi, sunt foarte multumita de noile scutece ..de atunci nu mai avem nici un fel de probleme , nici nu am mai folosit Sudocrem doar pudra
Am uitat sa mentionez si la noi tot intre labii era problema ...
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
_Ralu_ spune:
mie imi suna a candida ce povestesti tu...o analiza de secretie banuiesc ca nu i-ai facut...exact asa e la candida, cand se spala zona cu sapun, mai rau se accentueaza mancarimile si usturimile....posibil sa fi luat-o de la piscina, sau de oriunde altundeva. sau, cum zicea mamagiuliei, daca a luat antibiotic in ultima vreme....
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
alina023 spune:
Nu a luat antibiotic in ultima vreme. Dupa ce ati descris voi cred ca ar fi doua variante: candida sau scutecul.
Pentru a-i face analiza secretiei trebuie sa merg la ginecolog sau ii pot recolta eu si sa o duc la un laborator?
Avgoot, ce marca de scutece folosesti acum? (doar ce-am cumparat doua baxuri de pampers! ).
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
szivarvany spune:
Eu zic sa cumperi de la orice magazin de cartier cate 2-3 de o marca si cate 2-3 de alta marca. La noi se vand si la bucata si sa incercati. Sau poate faci troc cu vreo alta mamica si poti incerca fara sa iei baxuri intregi :(
Ref analiza, eu zic sa intrebi pediatrul, poate stie vreun medic unde sa mergeti
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !