Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Urmatoarele modificari de forma le vei face tu, nu-i asa? ![]() http://community.webshots.com/user/diove |
Chiar nu mai sunt necesare modificari
acum arata perfect
cora79 spune:
Pupicei de we3ekend pt toate fetele cucuiete

Fetelor,stau in plapuma si tremur,,,,barrrrrr,,,,,am 18 grade in casa.....vreau caldurica.......![]()
Vine sotul si ma mai incalzeste un pic
,dar apoi plaeaca in sufragerie
, am incurcat-o cu iarna asta timpurie![]()
Bun venit LICORICE![]()
aleesicoo spune:
seara buna fetele mele
eu am o stare de tot rahatul....nu am pofta de mancare... nu am greturi insa nu pot manca nimic

si imi vine sa plang in continuu
Licorice bine ai venit si sper sa stai cat mai putin aici
fetele trag tare sa fuga la odiseea fetelor nou-venite![]()
asa creste bebicu
6+

trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo seara buna fetele mele ![]() eu am o stare de tot rahatul....nu am pofta de mancare... nu am greturi insa nu pot manca nimic ![]() ![]() si imi vine sa plang in continuu ![]() Licorice bine ai venit si sper sa stai cat mai putin aici ![]() fetele trag tare sa fuga la odiseea fetelor nou-venite asa creste bebicu 6+![]() |
Ce ai patit? Nu mai fii suparata ca se transmite si la

Incearca sa mananci un pic.
fata ca sa iti treaca
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo nu am patit nimic... nu pot manca absolut nimic ![]() asa creste bebicu 6+![]() |
Gandestete ca ii e foame lui
si trebuie sa mananci.A venit mobila?
babiela spune:
fetele cucuietele la noi ploua si e f urat, noroc ca avem centrala si e cald in casa. noua ne-au plecat musafirii (cumnata-mea cu sotu) asa ca eu ma bag la somn
. pupici si vise placute, poate reusesc sa intru si maine de la munca, daca nu ne auzim dupa amiaza. 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
trutzi spune:
| citat din mesajul lui pianna Hello felete! Mai e cineva prin zona sau sunt singura? |
Sunt eu
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica