Ma uit si ma minunez...

Ma uit si ma minunez... | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Pe Discovery Travel, in momentul vorbirii e o emisiune care se numeste Miniatural beauties sau asa ceva. Mai precis concurs de frumusete pe categorii de varta de la 0 la vreo 12 ani.
Nu-mi vine sa cred cum isi bat joc de fetitele astea de 6-7 ani. Le epileaza si le dau cu autobronzat. Sunt machiate ca niste travestiti, gene&unghii false (ca si asta puncteaza juriul), par tapat si incretit, iar tinutele nu mai vorbesc...lame-uri, sclipiciuri, corsete si jupoane, pantofi cu toc si cizme pana peste genunchi Arata ca niste cocote, iar cele imbracate normal n-au nicio sansa. Pe langa asta, dezvolta si un spirit de concurenta exacerbat de se cearta, plang si fac istericale daca pierd.
Si eu credeam ca la noi e apogeul kitsch-ului si al ridicolului! Ce poate fi constructiv in asa ceva?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

E un subiect deschis la generale, unde se discuta despre concursurile de frumusete ptr fetite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143279

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(35+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Hmm, scuze! Merci de info Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

saracele fetite, saracii parintii... daca isi chinuie copii in asa fel...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisor2246 spune:

saraci copii nu au deloc copilarie pentru a face pe plac parintilor
de pui mic Bart Adrian

FROM THIS MOMENT I HAVE BEEN BLESSED
I LIVE ONLY FOR YOUR HAPPINESS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

asemenea emisiuni/concursuri ar trebui interzise - fac mai mult rau decat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Pai daca asa le invata/obisniuesc pana la 12 ani.......ma intreb pe la 18ani...oare ce-or face?????

Mergi la inceput