Nu pot sa cred...finalul

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Happy multumesc de cuvintele frumoase si de incurajari,schiar nu stiu de ce naibii am sunat azi...doar eram constienta ca asa va reactiona....doar asa a facut mereu si mereu m-am descurcat singura,fara ajutorul nimanui...sigur o sa pot si pe viitor...trebuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Lala,
foarte bine ti-a zis Happy. o sa treaca ceva timp, dar cred ca iti va fi bine. e esential insa sa te dezobisnuiesti de a te gindi la el cind ai nevoie de ajutor. asta ca sa fie desprinderea emotionala completa.

Alice,
te salut, ma bucur ca ai revenit

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

lala, iti tin pumnii!!!!! pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

multa bafta maine lala! e ultima infatisare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

sunt cu gandul la tine lala! multa bafta azi! asteptam vesti!

Mergi la inceput

A fost nasol...Au jucat murdar pe fata...Auzisem ca avocata lui e mana in mana cu judecatorul si asta s-a vazut la proces.
S-a prezentat de dimineata cu 2 prieteni,unul era prezent si in filmulete.Au stat de vorba cu avocata,mi-au ras in continuu in nas...S-a strigat dosarul,dar avocatul meu era pe drum,asa ca a trebuit sa intru si sa rog sa se strige inca o data dosarul mai tarziu.Intre timp martorii lui au disparut.Si asa ajunsi la proces avocata lui a spus ca martorii lui nu s-au prezentat si cere sa faca dovada motivului absentei lor si interogarea data viitoare.Am incercat sa spun ca au plecat intentionat,a incercat si avocatul meu dar nu am fost luati in seama.Dar nici noi nu am acceptat sa audiem martorii acum...doar nu vroiam sa-i prevenim.A fost doar el interogat,la majoritatea intrebarilor a raspuns cu nu,a spus ca nu m-am ocupat de copil,ca nu e de acord sa-mi fie incredintat...au refuzat proba de detectare a drogurilor in sange.Judecatorul la insistentele avocatului meu a spus sa il mai lasam sa se gandeasca pana data viitoare(ca sa se duca drogurile din sange si ca sa o lungim).Am reusit sa facem acceptate ca proba filmuletele...si ne vedem iarasi pe 16 februarie...
La iesirea din sala m-abordat si fostl socru,foarte nevos ca de ce nu le-am dus fata sa o vada,ca ce i-am facut lu fisu si ca fisu trebuie sa creasca fata nu eu.A zis ca o sa ma dea in judecata pentru sechestrare de minor si ca nu i-am lasat sa vada fata...dar mi-au cereutr sa o vada si nu i-am lasat?Offffffffffffffffff
Multumesc de gandurile bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LaLa, :-(

Your heart is my pińata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu te lasa!
La nevoie, schimba avocata. Offf, ce m-am enervat.
Daca au acceptat proba cu filmuletele e f f bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

data viitoare nu mai astpeta sa se ia de tine si ia-te tu de ei.
Astia de genul socrului luati ,ai tare devin niste soareci.

Nu poti cere schimbarea judecatorului?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Avocatul poate...
Dar nu am de ce e unul foarte,bun pacat ca nu pot sa dau nume...Doar ca e nasol ca avocata lui are manarii cu judecatoru...dar nu ne v-om lasa pana nu v-om obtine ce dori,la nevoie v-om face cerurs,v-om folosi toate caile de atac si v-om muta procesu mai departe...Sunt sigura ca asta o fost doar o incercare de la Dumnezeu...dar ca nu va lasa El sa se intample ceva rau...sunt sigura...

Mergi la inceput