Nu pot sa cred...finalul

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Off, Lala Doamne ajuta sa termini cat mai repede! Ai mare grija sa nu puna ceva nasol la cale, ca astia au o minte intortocheata si perversa rau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Off, Lala Doamne ajuta sa termini cat mai repede! Ai mare grija sa nu puna ceva nasol la cale, ca astia au o minte intortocheata si perversa rau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Lauraaaaa, de cand nu te-am mai citit

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Laura sper sa nu fie atat de tampit,sper sa fie constient ca daca fac partajul il las fara mare parte din lucrurile din casa si jumatate din contravaloare masinii plus ceva bani...asa daca ma las sa iau lucrurile vreau doar cateva din bunurile din camera Biancai...Totusi pe de alta parte il cunosc si ma astept la ceva nasol...asa ca ma v-oi consulta cu avocatul si politia inainte...si oricum v-oi lasa ceva aranjat ianinte sa intru in casa lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Sper sa iti fie bine. Sunt impresionat de povestea ta. Nu inteleg cum exista asemenea oameni si de ce se mai casatoresc. Din experienta stiu ca nu se schimba niciodata si absurditatea atinge cote greu de imaginat pe masura ce timpul trece. Te felicit ca ai avut curajul sa faci pasul decisiv. Am incredere ca justitia va vedea corect faptele. E si pacat ca fetita sa fie expusa unui mediu nociv dupa divort inainte sa poata reactiona si sa aiba propria personaliate bine definita.Sa o viziteze cand ea va putea decide daca vrea sau nu sa il vada. Sincer, in afara de un "merit" biologic nu are altceva omul asta deci....
Chiar imi e greu sa vad oameni ca "fostul tau sot" (imi permit sa anticipez). Eu am rugat-o pe viitoarea sotie ca, in cazul in care o voi lovi vreodata, sa intenteze divort fara nici o scuza. Am incredere ca nu voi face asa ceva niciodata.
Eu iti tin pumnii. Nu ierta nimic si pe nimeni. Dumnezeu e bun si iarta. Tu nu esti Dumnezeu. Ai suferit prea mult.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Frumos mesaj...mai ales ca vine din partea unui barbat...
Stiu ca nu sunt Dumnezeu,dar eu l-am iertat de mult pt.tot ce mi-a facut...insa nu v-oi uita niciodata cosmarul care l-am tarit alaturi de el...
Cu fata,eu m-am gandit sa-l las momentan sa o vada...el vrea mereu ceea ce nu poate avea si cand il obtine prea usor se plictiseste repede...asa banuiesc ca va face si cu fata...oricum ea are dreptul sa-l judece mai tarziu...eu una nu ii v-oi ascunde adevarul...cand v-oi considera de cuviinta ii v-oi spune tot pentru simplu fapt ca nu vreau sa treaca vreo data nici macar prin a mia parte din ce am trecut eu...
Pentru moment...rasturnare de situatie...vrea sa-mi lase numele lui...si o sa-l accept pentru fata...mai ales ca nu m-ai am vreo data in plan vreo casatorie...nu zic ca nu o sa-mi refac niciodata viata dar fara sa ma mai casatoresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Lala, supra dragut din apreta lui ca-ti las numele oricat este de nemernic, dar cum de s-a razgandit? O sa vezi cat de bine o sa fie pentru copii acest lucru. Al meu nu vera sa-mi lase numele lui, cere sa ma intorc la numele avut anterior casatoriei. Si eu vroiam numele lui pentru identitate de nume cu copiii, ca sa nu puna nimeni intrebari als coala si altecele, sa inceapa sa comenteze si sa puna intrebari si sa o faca si pe micuta mea si pe cel mic sa se simta prost.

Ce te faci daca cere copilul, sa-l ia in weekend-uri si in vacante? Ai sa fi de acord?

Mergi la inceput

Interesanta intrebare,sper totusi sa nu ceara...probabil cateva ore in oras as accepta dar mai mult nu...oricum nu cred ca ar vrea el sa se complice atat de mult...
La proces el nu a cerut incredintare minor sau stabilire program de vizitare...si in procesul asta nu are cum sa o mai faca,nu are decat sa deschida un alt proces...dar repet nu cred ca s-ar ccomplica atat de mult...sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Lala,cand v-a fost fixat urmatorul termen?Sper din tot sufletul sa se termine procesul in favoarea ta si nu te lasa,nu renunta la probele pe care le ai impotriva lui!Si dupa ce termini tine-ti copila departe de animalul ala!Iti tin pumnii !Hai curaj!In cativa ani ,cand te vei mai linisti,nici n-o sa-ti mai vina sa crezi prin ce ai trecut , asa fericita vei fi!
Daca ai sti cat de mult conteaza sa ai copilul fericit si linistit!Eu o vad in copila mea care s-a schimbat intr-un an de nici macar ai mei n-o mai recunosc !
Te imbratisez si te urmaresc mai mult din umbra acum !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Mergi la inceput

Laura......urmatorul termen este pe 16 martie si sunt mari sanse sa fie ultimul...si nu am renuntat si nici nu o sa renunt la nici o proba nu merita...
Si ca sa judecati si voi ce fel de tata e...ieri am stabilit amandoi ca azi de dimineata e ok sa vina sa vada fata...l-am sunat la 10.30 si a zis ca mai sta putin sa bea cafeaua si dupa vine,in conditiile in care nu a mai vazut-o de aproape 2 luni...era mai importanta cafeaua...a trecut o ora jumatate si nu a aparut.stiu ca nu merita dar am sunat sa vad daca mai vine,pt ca aveam si alte planuri cu fata...a zis ca vine imediat...uitati cat e ceasu si inca nu a venit...
Si in plus ne-a stricat si toate planurile...ca nu mai am unde sa plec la ora asta se apropie ora de masa si cea de somn...
Acum il las sa vina dar il pun eu la punct,ori vine cand ii zic eu ca pot sa-l primesc ori sa ma dea in judecata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala sper sa scapi de toata corvoada asta pe 16 Martie. Doamne ajuta!
Nu te mai necaji ca nu vine, il stii deja cine e. Ce pretentii mai poti avea? Data viitoare cand se anunta, da-i un interval orar si spune-i ca daca nu il respecta nu are ce sa mai caute.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput