CM gimnastica artistica-Londra
Raspunsuri - Pagina 4
Marina spune:
sabina, gratie ca si gratie dar face niste greseli flagrante si pierde la greu. cu picioarele alea aiurea tinute la sarituri nu ia nimic, si e vizibil rau. Inteleg insa ca e tanara, cati ani are?
Lala_D spune:
Pentru o gimnasta care este pentru prima data la un campionat mondial locul 7 este chiar onorant si parca si a doua tot la prima participare este. Felicitari.
Stie cineva cand sunt finalele pe aparate duminica, la ce ora ?
buli spune:
e clar ca n-au experienta. poate la aparate se vor concentra mai bine
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina sabina, gratie ca si gratie dar face niste greseli flagrante si pierde la greu. cu picioarele alea aiurea tinute la sarituri nu ia nimic, si e vizibil rau. Inteleg insa ca e tanara, cati ani are? Marina |
Are 15 ani parca neimpliniti inca
bAly spune:
Marina, Ana are doar 15 ani. Daca am prins eu bin e cea mai tinara din competitie.
Eu le urez succes fetelor intr-un sport care presupune ffff multa munca si recompensele lasa de dorit, cel putin in Ro.
Vine Surpriza
Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
zuzunaki spune:
Felicitari micutei Ana!Si eu cred ca la prima participare s-a prezentat f ok si este o speranta a gimnasticii romanesti.
Oana C spune:
Mie chiar mi-au placut exercitiile ei la Floor si Birna (cu exceptia cazaturii de la birna, dar si aceea a fost destul de eleganta). Ma asteptam sa primeasca mult mai mult la Floor, eu cred ca a fost foarte eleganta, cu miscari foarte precise (pirueta, aterizarile ...) ceea ce nu am vazut la Mitchell aia.
Pacat de Bross, ca a cazut la Floor, mi-au placut exercitiile ei; merita locul 1.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Marina spune:
7 e ok pt orice tara, dar e un loc mediocru iar noi suntem Romania, ne bateam la aur, plangeam de ciuda daca luam argint.
nu zic ca gimnastica nu e munca stiu pe pielea mea ce inseamna, dar tot ma doare sufletul sa vad ca terminam pe 7
Oana C spune:
Ramona, ce au transmis la tine, pe Universal? Ca la mine transmit competitia baietilor de ieri, inregistrata!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina 7 e ok pt orice tara, dar e un loc mediocru iar noi suntem Romania, ne bateam la aur, plangeam de ciuda daca luam argint. nu zic ca gimnastica nu e munca stiu pe pielea mea ce inseamna, dar tot ma doare sufletul sa vad ca terminam pe 7 Marina |
Aici ai perfecta dreptate. Si eu simt la fel. Insa , din pacate, baza de selectie este tot mai mica si incepe sa se vada.