CM gimnastica artistica-Londra
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Azi mai este vreo finala?Sau toate sunt maine? http://naokisiryuji.blogspot.com |
azi sunt toate finalele.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Sabina Mare pacat...a avut exercitiu din 6.4 e clar ca nu au personal specializat pt consiliere psihologica la lot. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Apropo de asta .
Citeam ieri intr-un ziar un interviu cu antrenorul fetelor.
Intrebat daca Ana Maria se va retrage a raspuns ca probabil da deoarece ii lipseste motivatia. La intrebarea daca Ana in cazul in care Sanda Izbasa nu va mai concura devine lidera echipei, antrenorul a raspuns :
"Liderul echipei sunt EU."
Halal consiliere psihologica si atitudine ...
Asa gust amar mi-a lasat articolul ala
Claudelu spune:
am si eu o nelamurire Ma uitam acum pe programul campionatului si nu vad finala pe echipe...nu mai e??
Claudia si Raul-Andrei
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Claudelu am si eu o nelamurire Ma uitam acum pe programul campionatului si nu vad finala pe echipe...nu mai e?? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! Claudia si Raul-Andrei |
Nu.
Este o competitie individuala.
Claudelu spune:
memoria ma lasa....dar era si finala pe echipe? sau doar la Olimpiada?
Claudia si Raul-Andrei
Sabina spune:
in anul dupa JO nu se face finala pe echipe.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
voi pe ce va uitati?
eu nu mai vad pe linkul dat de fete acu 2 zile.
edit - am gasit
am vazut-o pe Nadia in public
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Lala_D spune:
Am dat eu link-ul pe pagina anterioara .
Off ce accidentare urata la sol. A cazut biata fata in cap, scoasa pe targa, offf . Tare greu sportul asta. Sper sa fie doar o masura de precautie si nu o accidentare grava.