Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bag seama ca toate sirenele suntem cam cu fundul in sus dar ne revenim noi, nu ? :)

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hai sa incerc sa va inveselesc un pic ... ca, tot ma tin sa va povestesc si voua ceva si nu mai reusesc ... mereu uit ...
Deci, stiti voi ce-i ala "baiat de viata"?!?
Iote ce "patiram" noi azi-dimineata: mergand spre gradi, ne ajunge din urma o colega de a lui Robert cu bunica ei... locuind in zona, mai mereu mergem/venim impreuna la/de la gradi si, cand ne-au ajuns din urma azi-dimineata, face bunica Denisei (asa o cheama pe fetita): "Uite ca l-am ajuns si pe Robert din urma. Ca, uite am venit impreuna cu o vecinica (o fetita mai maricica, care era in spatele lor cu mama ei) si, cand vecinica noastra i-a cerut Denisei sa-i dea mana ca sa mearga impreuna, ea n-a vrut. Si-mi zice Denisa, dupa ce a refuzat sa dea mana vecinicai: <Ce pacat, ca nu l-am ajuns pe Robert din urma... ca, el e baiat de viata!>. Si n-a vrut sa dea nicicum mana vecinicai... ea il vroia pe Robert..." & & ... hi, hi, hi...

si o seara placuta la toate sirenele!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Cryna ,picii mici baga niste expresii de ramai masca .....deci asa baiat de viata

Deci maine Nicoll e pe stadion ...foarte tare si cred ca va avea si vreme faina .

Va pupicesc si o seara plakuta!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

uff, ma chinui si eu sa ii scot mucisorii lui BOgdan. AM inteles ca singura metoda e cea cu ser si aspirat plus urlete cat cuprinde. CAnd pun mana pe pompita incepe sa strige ajutor si o rupe la fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

ufff scrisesem ditamai mesajul si nu's cum facuio ca am inchis calculatorul
Asa ca am sa incerc sa sintetizez ca nu stiu cata rabdare mai am sa-l scriu pe tot.
Dany multam de vot si da,se voteaza zilnic.Contam in continuare pe voi.He,he,lucru mare zisesi tu fata draga!Da,maine seara sunt pe stadion.Si daca-i fac lui Miha cu mana,sigur ca am sa va fac la toateSi m-am tinut de cuvant azi!
Cryna sti bine ca noi stim ca poti!Hai,capul sus,noi suntem langa tine!Pupam pe ochi frumosi,zis de acum si "baiat de viata"!
Baby sanatate multa lui Bogdanel,sa se faca bine sa va puteti odihni si voi cat mai bine!Si sper ca s-a rezolvat cu calculatorul.
Ely deci e agitatie si la voi,sa treca si la voi mucii,sa fiti bine!.
De la dr nu am chiar vesti bune.Mi-a zis ca la picior in afara montului este si infectie si mi-a dat trimitere la dr ortoped.Am facut deja programare pentru vineri.Si colaca peste pupaza mi-a mai trimis si sa fac investigatii pt tiroida.Analize si ecografie.Si acolo merg cel tarziu luni dimineata,iar la primirea rezultatelor consult de specialitate.Cam atat pt in seara asta,va si va dorim noapte buna si somn usor!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cafeluta va asteapta sirenelor.....

Nicoll, multumesc! Bafta la dr. Sincer si eu ar trebui sa mai fac un consult la tiroida dar greu .. deoarece nici nu mai am un dr bun....cea la care mergeam de obicei ultima data , acum vreo 2 ani , cred a fost cam superficiala si am zis pas ...desi daca vreau sa merg gasesc eu dr ....deocamdata nu am deranjeaza decat atunci cand ma supar f tare ...eu sunt hipo...

""""Si diseara-i seara mare .....Nicol e la meci se pare .....si cu mana ne va face ...si la goluri nu va tace ...."""'

Crynut , azi ce prestezi la pranz?

Multa sanatate bolnaviorilor!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa.... saru'mana pentru cafea

Sanatate multa... vad ca sunt probleme (mici) cu pestisorii la cap. asta ... deci nu merg la doctor sa ma caut cine stie ce mai aflu...

Azi trebe sa ma apuc sa fac putina curatenie... si mai pe seara tortul Elenei pentru gradi, tortul pt. acasa
Inca nu stiu ce tort fac pentru acasa ... in plus, n-am gasit coloranti, sa-i fac cateva baloane colorate pe tort Deci trebe sa mai dau o tura si pe la cumparaturi

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

DA DA Ely , nu te du la dr ..... mergi si cauta coloranti si fa torturile fetei ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirene! la cafea si cu perluta lui Robert dupa mine ...

Mno, am dus poznasul la gradinita iar, acum stau la cafea , bineinteles... si, am intrat sa vad ce faceti si sa va povestesc si despre "perluta" lui de azi-dimineata...
Deci, afara-i tare frig (brrrrr) si e cetoasa vremea si, mergand noi spre gradinita, observa Robert ca ii iese abur pe gurita... si exclama dintr-odata, bucuros de descoperire: "Mami, uite, eu scot frig pe gura! Eu scot frig pe gura!"
Eh, cam greu sa bage el la cap ca-i aburul de la caldura din corp dar... o pricepe el pana la urma ca nu-i frig ce iese din gurita...

Dany, multam de cofee . Nu stiu ce prestez azi la pranz ... inca ma mai gandesc ... cre'ca ma orientez la magazin... na, imi mai intra si mie cateodata ideile la apa ... eh...
Multa sanatate si bafta cu facutul analizelor pe care zici ca ar trebui sa le faci .

Nicoll, mersi fain de incurajare & . Deja, in dimineata asta sunt ceva mai bine si cu moralul ... incet, incet, or sa dispara si "chestiile" astea... e, asa, un soi de amaraciune, amestecata cu neputinta, spaima si muuulta dezamagire ... dar, or sa treaca ele .
Muuuuulta sanatate & !!! Bafta la analize !
Si, bineinteles...
HAIDE STEAUA!!!

Ely, succes cu preparatul tortuletelor ... deci, maine faceti cinste, nu? Spor la treburi, cumparaturi si alte alea .

Baby, inca o data, uram multa sanatate lui Bogdanel .

Si, cam atat de la mine... momentan... la toate si s-aveti o zi buna!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata si de la mine!Am terminat cafeaua de la munca si m-am mutat la cea oferita de Dany.Sar'na duamna draga!
Hmm..merg sa fac catarile pt tiroida,eu nu ma stiu cu probleme,dar dr zise ca s-ar putea.Ma intreba daca ametesc frecvent-nu,daca doare burta cand vin musafirii-da,daca m-am ingrasat in ultimul timp...nu,dar nici nu am slabit dupa sarcini.Okay,deci la scormonit sa vedem cum stam.Ei si ca sa-mi iasa din cap ca de asta nu slabesc,o sa merg.
Ely spor la treaba iubita,sa ne pui poze cu tortuletele,mai furam si noi cate o idee.Important este sa multumesti fata!
Cryna !Stiu si eu cam despre ce vorbesti,dar cand pe mine ma incearca exact aceleasi sentimente dau cu dupa ele si le alung repede ,repede ca latfel cad in butoiul cela desper care mai vorbeam uneori.Imi place de baiatul tau,chiar e de viata!

Bre duamne dragi,dar vedeti voi ca nu mai iesi soarele si azi???Pai si eu cu meciul meu...noroc ca mi-am luat geaca groasa si ghetute in picioare.Asa,asa sa va uitati dupa mine ca sigur fac cu mana.Cat despre gura ce nu-mi va tace...upsss,s-ar putea sa taca,nu vreti sa stiti ca am bilet in galeria turcilor...prietenii mei cu care merg fac afaceri cu niste turci si asa facuram rost de belete.Dar vaz eu cum fac.
Va pe toate,sper sa mai intru pana plec.daca nu,maine vin la raport,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput