Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io la lucru .... ma agit de numa
caut cazare la Cluj
sunt necajita ca nu a urcat pe podium nici de data asta copilu la concursul de dans ... speram ca la Cluj sa fie mai bine
mi-a venit stopul , ma dor toate ....
ce sa va mai zic ... inca nu am terminat de pregatit terenul pentru mobila de bucatarie , mi-a facut instalatorul instalatiile , acuma tencui si pun cablurile pentru incorporabile si prizele, inca am de lucru , azi sunt 4 saptamani de cand s-a emis comanda ... mobila vine intre 6-8 saptamani, io tot sper sa vina mai repede, ca deja nu mai am rabdare

va pup pe toatele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
Eu mi-s gripata, ieri la ora a patra simteam cum ma ustura gatul, ochii, ma dor toate si-mi este frig si-n doua ore eram in pat. Am zacut toata ziua, ridicandu-ma cat i-am dat Dianei sa manance, in rest somn si schimbat haine ca transpiram ca saracia.
Azi mi-e mai bine, dar nu foarte, parca mi-e tot somn si ma doare tare rau gatul.
Inspectia a iesit bine, un pic cam molcomi copilasii(era luni), dar a fost bine.
Am vazut ca a fost ziua Elenei, asa ca urez cu intarziere LA MULTI ANI! SA FII MEREU FERICITA SI SA AI PARTE DOAR DE CLIPE FRUMOASE!
Ma duc sa mancam si apoi somn de voie.

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna fetele cochetele !Ce sa va zic per total a fost ok, dar cica salariul compensatoriu nu il dau ca nu au bani si ca nu l-au dat la nimeni .... in fine , ii mai las ...sa ma vad eu cu toate hartiile si sa mai aflu niste detalii ...ca este posibil sa fie 2 salarii si atunci chiar nu cedez....si pot cere aceste drepturi in termen de 3 ani

Miha , multa sanatate!

Baby , sa ne zici ce a spus pediatra! Sanatate lui Bogdanel .Ai psu poze pana la urma ?

Nicoll , am harnit si azi pisica , adika am votat .

DANA , vezi poate gasesti o pensiune ceva la Cluj .Mult succes cu aranjatul bucatariei si d c dureaza atata venirea mobilei , vine dinafara ?

Mai dau eu pe aici .....

Ely .................Cryna.........Mirela...........adunarea!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Danezo mobila vine din Polonia ... am comandat-o la black red white spuneau ca dureaza intre 6-8 saptamani da io nu mai am rabdareeeee

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

am venit repede la apel... ca acu' ma trageti de urechi...
Adevaru' e ca n-am chef de nimic ... as lenevi incontinuu ... o fi si vremea de vina ... nici n-am iesit azi din casa... vreau sa stau la caldurica si sa ma uit la muuulte filme... numai ca acum se trezeste trupa si incepe distractia pana spre 10 seara, cand iar e liniste...

Dany spor la negocieri incontinuare... pan' la urma trebe sa dea banu'

Miha multa sanatate Multumim pt. urari.

andanii am vazut pozele.... am uitat sa-ti spun... aveam altele pe cap ... suuuuuper "prostioarele", super baile... abia astept sa mai vad poze cand va fi gata totul
Si nu mai fi suparaa din cauza concursului... or sa faca echipa cand se vor obinui unul cu celalalt... si atunci vor fi pe podium

babylina multa sanatate incontinuare. O sa-si revina usor-usor.
Mie pediatrul mi-a zis ca le pot da si iaurt, si mar... si orice vor ... Si cum Elena e o mofturoasa si o slabanoaga... nu o puteam refuza... decat mancare deloc, merge si ce "n-are voie" ... si in plus tratamentul cu diverse ceaiuri, medicamente... Eu am dres-o mereu fara regim cu morcov si orez sau mai stiu eu ce

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna fetele cochetele !Ce sa va zic per total a fost ok, dar cica salariul compensatoriu nu il dau ca nu au bani si ca nu l-au dat la nimeni .... in fine , ii mai las ...sa ma vad eu cu toate hartiile si sa mai aflu niste detalii ...ca este posibil sa fie 2 salarii si atunci chiar nu cedez....si pot cere aceste drepturi in termen de 3 ani

Miha , multa sanatate!

Baby , sa ne zici ce a spus pediatra! Sanatate lui Bogdanel .Ai psu poze pana la urma ?

Nicoll , am harnit si azi pisica , adika am votat .

DANA , vezi poate gasesti o pensiune ceva la Cluj .Mult succes cu aranjatul bucatariei si d c dureaza atata venirea mobilei , vine dinafara ?

Mai dau eu pe aici .....

Ely .................Cryna.........Mirela...........adunarea!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Dany bine ca a fost relativ ok, sper sa se rezolve pana la urma asa cum iti doresti.
Diagnosticul a fost faringita-rinita, i-a prescris niste medicamente antibiotic, decongestionant + plus picaturi sau gel vibrocil.
Poze am pus de atunci seara nu stiu daca le-am incarcat toate sau daca le arata ca eu i-am dat multiuploade. O sa verific si mai pu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

am venit repede la apel... ca acu' ma trageti de urechi...
Adevaru' e ca n-am chef de nimic ... as lenevi incontinuu ... o fi si vremea de vina ... nici n-am iesit azi din casa... vreau sa stau la caldurica si sa ma uit la muuulte filme... numai ca acum se trezeste trupa si incepe distractia pana spre 10 seara, cand iar e liniste...

Dany spor la negocieri incontinuare... pan' la urma trebe sa dea banu'

Miha multa sanatate Multumim pt. urari.

andanii am vazut pozele.... am uitat sa-ti spun... aveam altele pe cap ... suuuuuper "prostioarele", super baile... abia astept sa mai vad poze cand va fi gata totul
Si nu mai fi suparaa din cauza concursului... or sa faca echipa cand se vor obinui unul cu celalalt... si atunci vor fi pe podium

babylina multa sanatate incontinuare. O sa-si revina usor-usor.
Mie pediatrul mi-a zis ca le pot da si iaurt, si mar... si orice vor ... Si cum Elena e o mofturoasa si o slabanoaga... nu o puteam refuza... decat mancare deloc, merge si ce "n-are voie" ... si in plus tratamentul cu diverse ceaiuri, medicamente... Eu am dres-o mereu fara regim cu morcov si orez sau mai stiu eu ce

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

L-am trimis si eu pe al meu sot dupa medicamnte si branzica de vaci deocamdata. EU sunt cu tratamente naturiste dar sotul e cu medicamente. DAca ar fi dupa el ar trebui sa il indop non stop. E adevarat ca au si ele rolul lor dar nici nu vad bine faptul ca trebuie sa il indop cu panadol daca nu are febra de exemplu. Pe de alta parte se opune cu indarjire cand ii spun sa mergem la un control ortopedic ca sa vada de exemplu daca nu are probleme la coloana stiind ca orice probblema se rezolva mai usor inainte de 3 ani, sau sa mergem la dentist pentru ca are un dinte rupt care se macina continuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Capitol nou

Pestisori 48

Mergi la inceput