Pestisori... pestisori... (47)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_daneza spune:
Aceasta este o intamplare adevarata petrecuta la Word Perfect Help Line.
Angajatul companiei care a participat la discutia de mai jos a fost concediat. Ulterior, el a dat in judecata compania pentru "concediere fara motiv". Ceea ce urmeaza este un pasaj din discutia care a dus la concediere.
"Word Perfect Technical Desk, va pot ajuta cu ceva?"
"Da, am o problema cu Word Perfect"
"Ce problema?"
"Pai, scriam si dintr-o data toate cuvintele au disparut."
"Au disparut?"
"Da, au disparut."
"Hmm. Si ce afiseaza ecranul tau acum?"
"Nimic."
"Nimic?"
"E negru; si nu accepta nimic din ceea ce scriu."
"Esti inca in Word Perfect, sau ai iesit?"
"De unde vrei sa-mi dau seama?"
"Vezi un prompter C: pe ecran?"
"Ce-i ala un prompter C:?"
"Nu conteaza. Poti misca cursorul pe ecran?"
"Nu e nici un cursor; Ti-am spus ca nu accepta nimic din ceea ce tiparesc!"
"Monitorul tau are un indicator de functionare?"
"Ce e ala un monitor?"
"Este chestia aia cu ecran si care arata ca un TV. Are o luminita care sa-ti arate daca e deschis sau nu?"
"Nu stiu."
"Atunci uita-te in spatele monitorului si vezi unde duce cablul electric. Poti sa vezi asta?"
"Da, cred ca da."
"Minunat. Urmeaza cablul electric, si spune-mi daca este bagat in priza."
"...Da, este."
"Cand te-ai uitat in spatele monitorului, ai observat ca sunt doua cabluri si nu doar unul bagat in monitor?"
"Nu."
"Ei bine, sunt doua. Mai uita-te o data si gaseste si celalt cablu."
"Ok, l-am gasit."
"Urmareste-l si spune-mi daca este bagat bine in spatele computerului tau."
"Nu pot sa fac asta."
"Huh. Dar macar poti vedea daca este?"
"Nu."
"Nici daca iti pui genunchiul pe ceva sau te intinzi pe ceva?"
"O, nu e din cauza ca nu am unghiul bun, ci din cauza ca e intuneric."
"Intuneric?!"
"Da, lumina din birou este stinsa, singura lumina care vine este de afara."
"Pai, aprinde lumina in birou."
"Nu pot."
"Nu? De ce?"
"Pentru ca e o pana de curent."
"Aaa...o pana de curent? Aha, ok. Cred ca am rezolvat problema. Mai ai cutiile si manualele si chestiile de impachetare cu care a venit computerul tau?"
"Da, le tin in dulap."
"Bine. Du-te si adu-le, si baga sistemul in cutii exact asa cum l-ai primit. Si apoi du-l inapoi de la magazinul de la care l-ai luat."
"Adevarat? Este chiar atat de grav?"
"Da, ma tem ca da."
"Atunci asta e, il duc inapoi. Si ce sa le spun?"
"Spune-le ca esti prea prost ca sa ai un computer."
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
Dany, super intamplarea ... chiar asa, de ce fu concediat ?
Andanii, multa sanatate si felicitari pt. prostioare. Faine tare .
Cat despre muraturi... io n-am amestecat niciodata varza cu gogonele, castravetii sau harbujeii... si asta, pt. ca se pun diferit...
De ex., eu pun varza pt. iarna cu apa rece si sare, plus niste hrean si sfecla rosie. Si atat.
Celelalte le mai pun si amestecat... adica, pun gogonele cu harbujei si castraveti (castraveti imi pun si separat, macar un butoias, pt. a-i folosi la salatele boeuf )... si, le pun tot cu apa rece cu sare, usturoi, ceva ardei iuti, telina - atat radacina cat si frunze, pe care le pun atat deasupra cat si la fundul butoiului... si la mijloc mai bag niste usturoi si ardei iuti (iar la butoiasul de castraveti, pus aparte pt. salatele boeuf, bag si oleaca de marar uscat la fund si deasupra).
Si, timp de trei zile sau o data la doua zile de trei ori se pitroceste moarea - se vantura/zvanta sau cum stiti voi ca se mai zice , tocmai pt. a evita sa se bacleasca. Dupa aia se inchid definitiv si se lasa sa se mureze pt. iarna. Cam atat . Sper ca ai inteles ceva . Mult succes si sa-ti iasa muraturile acre .
Si, fetelor e de jale la mine la facultate... ne-au bagat partiale acum in noiembrie... deci am examen nu doar la cucoana respectiva ci la toate obiectele ... hmmmhhh...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Ah, iote ca, abia amu imi dadui seama ca io am ajuns cam tarzior de la facultate ... si, probabil, Andanii a pus deja muraturile ... eh, poate o zari ea si raspunsul meu si o va ajuta la ceva ... hmmmhhh...
Hai ca ma car la ale mele... si o seara placuta la toate sirenele!
babylina spune:
Am terminat si eu cu treaba.Maturat, spalat, dezinfectat baie, intins rufe. am facut si taietei pentru maine. Deocamdata sunt la uscat.
Noapte buna la toata lumea. EU mai hoinaresc pe net.
daniela_daneza spune:
La multi ani , Elena!Sa cresti mare si frumoasa , sa iti bucuri parintii si sa fii rasfatata tuturor! Mami sa va traisca printesa!
Dany
daniela_daneza spune:
Neatza !
Cafelutza va asteapta
si nu numai ...o gustare
si un pahar de sampanie ..pt. ca azi fac si eu cinste ...e ziua cumnatului meu .
Aseara am fost in Plaza , a aniversat 5 ani ....doamne cata lume era , de la 22.00 la 2.00 au avut reduceri, mici...la ce preturi au ...era si spectacol, prezentat de Buzdugan si Morar ...si a cantat la un moment dat Anna Lesko.....poate au mai fost si altii,dar nu am stat numai akolo la intrare , am colindat tot de acum ma ustura talpile ....mi-am luat o bluzita si un fular haios tare roz / cu ciucuri de balanita , foarte mare si pufos .....
O zi frumoasa!
Elyyyyyyyyy....hai cu tortul!
Dany
andanii spune:
Ely sa-ti traiasca printesa sanatoasa si vesela toata viatza
cryna multumesc de sfaturi .... am pus aseara muraturile , am pus si o varza mica mica sa vad cum se va comporta ....
castraveti, gogosari si alte chestii separate fac ai mei parinti da aveam eu fixul cu muraturile la butoi la care ei nu se baga sa le faca cica nu le plac si basta atunci nici nu fac asa ca daca vreau sa mananc n-am decat sa-mi fac
acuma o luna am pus intr-un butoias mic de 10l niste conopida, castraveti, gogonele, telina, ceapa, usturoi , morcovi.... conopida este murata deja si mancata 30% aveam emotii si inca am .... sper sa-mi tina ...
acuma am pus butoi de 30 l mai mare cantitatea , am prins curaj da totusi am emotii ... l-am pus tot in camara direct , adica nu l-am tinut in bucatarie pana fermenteaza .... of da greu mai e sa bucataresti muraturi
peste vreo 3 saptamani o sa-mi vina mobila de bucatarie si-atunci vreau sa ma apuc sa bucataresc mai mult numai sa am timp pentru asta .... vreau sa fac in cuptor multe chestii .... planuri mari .... chestii dietetice .... vreau sa slabesc neaparat
cred ca v-am zapacit .... muraturi, slabit , mobila .... n-ati inteles nimic
vedeti .... din cauza asta nu prea scriu ... ca-s prea incoerenta
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
daniela_daneza spune:
Danuta , hai fruntea sus ,, bravo pt. pusul muraturilor! La mai mare!Succes si cu mobila noua si cu bucatreala ...ai sa te descurci .
Dany
Tethys spune:
'NEATA!
Multam de cofee Dany, sa porti cu placere fularasul achizitionat aseara . "La multi ani!" cumnatului tau ! Multumim de tratatie .
"La multi ani!" Elena!!!
Sa cresti mare si frumoasa, desteapta si cu mult noroc in viata!
Nicoll, am votat pisicuta si pe ziua de azi . Mergi de o hraneste .
Baby, bravo harnicuto! N-aveai somn la 23.00-24.00 noaptea ?
Andanii, felicitari pt. pusul muraturilor . Las'ca or sa-ti iasa bune .
Mno, io asa am invatat de la mama sa le pun... aaaaa, plus ca la gogonele si harbujei mai bagam si vreo cativa ardei capia iar, uneori mai punem deasupra, la gura butoiului frunze de stejar ca sa le tina tari... eh, fiecare cu retetele sale ... io, de ex., anul trecut am pus in plus si hrean la gogonele si castraveti... de obicei puneam doar la varza... si mi-au iesit niste muraturi crocantele si picantele ... s-a papacit tooot, in ce priveste muraturile istea... dar, mi-a ramas varza anul trecut , asta s-o papat mai putin ... desi iesise buuuna si varza dar, s-au preferat muraturile la papat ... anul asta 'om vedea noi ce si cum ... eh, na, hai ca va zapacesc si io cu ale mele ...
Succes cu bucataritul si asezatul mobilei!
si o zi buna la toate sirenele!