Daca ai sti ... mesaj pentru el
Uneori nu stim sa ne spunem cuvintele in sentimente.
Azi am fost trista. Si imi dau seama ca nu pot comunica bine cu el.
Si totusi sunt mesaje in muzica, iata TU, iti dedic acest cantec...
stiu ca stii ca bantui si pe acest site. Poate vei intelege
Raspunsuri
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Uneori nu stim sa ne spunem cuvintele in sentimente. Azi am fost trista. Si imi dau seama ca nu pot comunica bine cu el. Si totusi sunt mesaje in muzica, iata TU, iti dedic acest cantec... stiu ca stii ca bantui si pe acest site. Poate vei intelege |
muffin, inteleg perfect ce simti. nu mai fi trista
daca te iubeste, intelege..
e tare frumoasa melodia
-------------------------------------
evanescence spune:
foarte frumoasa melodia....ahhhhhh
muffin sigur va intelege,cand va vedea....
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
babyblue spune:
de aia nu mai pot barbatii de mesajele amoroase ale femeilor.
dc el sta pe net, nu sta sa citeasca ce chestii lacrimogene, scrii tu pe site. parere mea.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
lidsta spune:
Imi pare rau, nici eu nu cred ca va umbla pe urmele tale. Nu stim istoria din spate dar am invatat in timp ca nu sunt atat de subtili: daca ai ceva sa ii spui ia-ti inima in dinti si spune-i direct.
dara spune:
da... si daca le spui direct unii se sperie si fug, altii se plictisesc si pleaca:D...
mai rar asculta, inteleg si apreciaza...
Mindy spune:
eu i-am trimis sotului odata piesa asta si nu a avut rabdare sa o asculte nici pana la jumatate.
Muffin, io zic: spune-i direct ce ai pe suflet.
Oricum frumoasa melodia. Tin minte ca era preferata lui Hagi!
violeta69 spune:
spune-mi cum il cheama ca-i zic eu
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau
Mahadma Gandhi
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy eu i-am trimis sotului odata piesa asta si nu a avut rabdare sa o asculte nici pana la jumatate. Muffin, io zic: spune-i direct ce ai pe suflet. Oricum frumoasa melodia. Tin minte ca era preferata lui Hagi! |
Nici eu nu cred ca barbatii sunt asa subtili sa inteleaga din melodii, in cazul in care au rabdare sa le asculte.
Acum 25+ cu bb mic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire