FIV 248
Raspunsuri - Pagina 13
dandanutz spune:
te inteleg f bine si eu am simtit ca totul s-a sfarsit si parca nu mai aveam pt ce sa traiesc dar DUMNEZEU nu ne uita niciodata fara el nu am trece peste aceste momente. odihneste-te si o sa vezi ca vor fi si zile bune
somn usor
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyluka Multumesc tuturor pentru urari. Va astept pe toate cu bratele laaaarg deschise. FIV-ul l-am facut la Medlife. Apropo, pretul este de 61 mil, deci aprox 1450 euro.Ce mai stiti de Alrak? |
FELICITARI !!!!

Am avut o perioada destul de aglomerata, cu multe deplasari in tara, de aceea n-am mai scris.
Noutati despre mine nu prea am.
M-am cufundat in probleme de serviciu , ca sa uit de celelalte....
tuturorDoamne Ajuta!
BuburuzaL spune:
Oana,draga de tine, se va gasi si pentru tine macar un dram de noroc, macar atat cat sa-ti gasesti donatoarea si sa ai macar un bebe in burtica...TREBUIE sa fie asa! Sper doar sa ti se intample cat mai curand si sa fii si tu happy!
Catalina, cred ca oricine ar fi in situatia ta ar gandi si simti la fel! Ai fost nevoita intr-adevar sa intampini multe, dar te consider o fata minunata si cu siguranta vei avea si tu momentul tau de glorie! Iti doresc din suflet asta!!!Pentru ca la cate ai indurat, chiar meriti! Iti vei gasi si tu calea, sunt convinsa de asta.
P.S. Mersi pantru raspuns. Sa vedem acum, poate merge.
Macar cate o
pt fiecare. Sper sa va impart si voua din optimismul meu, care pare a fi nelimitat in aceasta perioada!!!
Noapte buna dragelor.
In curand imi numar boboceii!!!
crystyna75 spune:
Felicitari Adyluka!Cu ce dr. ai facut fiv la Medlife? La ce procent(real!!!) de reusite au ajuns cei de la Medlife? eu nu prea am informatii despre acest lucru! Cum te-ai hotarat sa faci la ei fiv-ul? Am observat ca e cel mai ieftin de la clinicile particulare...
brunadria spune:
neata fete dragi...
catalina, offf ce trist istoric.. esti foarte curajoasa..sa ti dea D zeu putere sa mergi mai departe si sa ti indeplinesti visul!!!
arlak, chiar ma gandeam si eu , oare ce mai faci..
eu am sunat dimineata la clinica , m au programat pe 29octombrie , la analize , ecografie, biologist si anestezist.. atunci vom decide cand incep stimularea.. pana atunci pauza.. sper sa fie bine..
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 dandanutz - tu esti o draguta, dar vezi tu, Dumnezeu m-a cam uitat de o vreme incoace. Sotul meu imi spune tot timpul ca poate Dumnezeu ma iubeste prea mult si asta a fost modul Lui de a ma proteja de ceva mult mai rau. Oricum am incetat sa mai caut raspunsuri, acum doar imi traiesc durerea si astept sa se intample ceva pozitiv. Si nu , nu sunt suparata sunt doar obosita . Obosita si resemnata. Catalina coltul meu de rai |
Incerc sa vad si lucrurile bune din viata mea...am un sot care intr-adevar e jumatatea mea....am o familie minunata,o nepotzica de 6 saptamani frumushica foc si chiar daca nu am copii deocamdata.....am finutzi....3 deja si al 4-lea pe drum.
Fina mea care este si prietene mea de-o viatza este insarcinata dupa multe sarcini pierdute,dupa renuntzare si deznadejde....etc.
Asa ca nu tre sa fim triste si nici sa ne resemnam.....cu toate ca e innorat si afara si in sufletul nostru eu sper ca in curand va iesi el si soarele mult asteptat.
Va pup pe toate!
Alina
catalina2307 spune:
Alina -
, stiu ca tu din pacate stii exact prin ce trec si ce simt....
Brunadria - 
coltul meu de rai
bytzi spune:
adyluka,felicitari
,sa ai o sarcina usoara si fara probleme
catalina,pisic,multumesc tare mult
,azi am sa ma vopsesc..
catalina,offfff e tare greu,ai si de ce sa te simti asa,multa putere sa treci peste toate
kora,doamne ajuta sa fie ok de data asta
buburuzaL,multumesc mult,la fel iti doresc si tie mult succes
bruni,te apropii si tu...
eu mai am un piculet si merg la numarat outele/outzul
,burticutza mi-a trecut ,am luat supozitoare antiinflamatoare naturiste rec de miki
am intepaturi la ambele ovare, semn ca lucreaza????ma rog zi si noapte la dumnezeu sa produc si eu macar 2 outze![]()
va pup pe toate
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
claudia79 spune:
Dragele mele, nu stiu sa scriu cu rosu, bold sau sa maresc
O sa fiu mamica!!!!!!!!
Catalina, si eu te iubeeeesc!!!! o sa fii mamica iti promit , ai incredere!!!!!!!!!eu nu plec de aici pana nu te vad cu copilul in brate!
va scriu mai multe cand imi revin
bytzi spune:
claudia,felicitariiiiiii,sa ai o sarcina usoara si fara probleme
au inceput vestile buneeeee
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite