DUMNEZEU M-A BINECUVANTAT!
buna,
nici nu stiu cum sa incep.....
sunt o fosta aspiranta care din fercire acum o saptamana si 3
zile a adus pe lume un super baietel!!!!!!!
povestea mea:sunt casatorita de 5 ani si am resuit sa raman gravida dupa multa suferinta fizica,psihica,etc.(nu are rost sa mai enumar etapele ca le cunoasteti prea bine din nefericire).
cum am reusit?ultima consultatie am facut-o in octombrie la dr chicea de la sibiu,m-am dus cu gandul sa fac fiv!dansul mi-a citit analizele mele si ale sotului si mi-a spus ca suntem fff sanatosi si sa mai asteptam 6 luni!ajunsa acasa mi-am impus sa nu ma mai stresez si sa nu ma mai invinovatesc!chiar ma saturasem de doctori ,toti imi spuneau ca suntem ok doar dr meu din bv imi spunea ba ca am aia,ba alta doar ca sa-mi ia banii(in fine nu mai conteaza).
zis si facut,nu m-am mai gandit pur si simplu mi-am impus sa nu ma mai stresez si m-am rugat la Dumnezeu!
in luna februarie pe data de 4 trebuia sa-mi vina ciclu,vazand ca nu-mi vine radeam ca proasta ca am ajuns naibii la menopauza!faceam haz de necaz!a doua zi mi-am luat un test de sarcina si dupa ce a plecat sotul la servici mi l-am facut........ERA FFFFFFF POZITIV!m-a busit plansul instantaneu,nu vazusem in viata mea un test pozitiv!mi-am sunat sotul,mare bucurie.......dar eu tot nu credeam,a doua zi am mai facut unu si a iesit la fel!!!!!!!pe 10 feb eram la dr,speriata cu tot felul de ganduri :sa nu fie extrauterina!ma urc pe masa si imi spune:sarcina este ok ,5 saptamani si este intrauterina!in nebunia mea numai stiam ce naiba e intrauterina si ma uitam ca boul la poarta nou cu ochii plini de lacrimi
.timpul a trecut fff repede si sarcina a decurs normal ,emotiile au fost extraordinare ,primele miscari,ecografiile,bataiile inimii ,totul si acum imi mai pun mana pe burtica astepatand sa miste,mi-a intrat in reflex
!
nici acum nu-mi vine sa cred ca D-zeu mi-a dat asa minune!doresc tuturor sa li-se implineasca visul si poate povestea mea(spusa pe scurt)sa le dea speranta!am vazut ca si child a reusit natural,daca vezi mesajul te pup si iti doresc multa sanatate!
mama fericita de ALEXANDRU IONUT
Raspunsuri
ANI.G spune:
FELICITARI !!! sa va traiasca minunea si poate nu va fi singura 
Si poate Dumnezeu isi va aminti si de noi intr-o zi...
mada23 spune:
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa iti traiasca minunea

Multumim ca ai impartasit cu noi frumoasa poveste
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
maryd spune:
FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!1
mamico de Alexandru!
Si au am trecut printr-o poveste asemanatoare...
Imi amintesc cum am facut un test si cum arata pentru prima data pozitiv, dupa ce, de prea multe ori facusem teste peste teste.., ba o data parca se vedea o a doua liniuta ...dar era o informatie falsa...
- cat de fericita am fost atunci cand am vazut testul clar pozitiv...
atunci cand m-am trezit la terapie intensiva dupa cezariana si am aflat ca santem bine ( chiar daca eu am fost la un pas de moarte, asta am aflat ulterior, ca dupa ce ma inchisese s-a procedat la operarea mea din nou, s-a produs sangerare si s-a decis scoaterea uterului...)si am o fetita frumoasa.
- senzatia care m-a cuprins, cand dupa doua zile am tinut in brate fetita iar ea avea puse pe ochisori niste bandaje sa-i protejeze de lampa cu ultraviolete, statea la incubator, am nascut-o la 8 luni..., s-a grabit sa vina pe lume;in acel moment s-a ridicat putin,incercand sa-mi vada chipul printre bandaje..., dorea sa vada cat de putin din mami a ei....
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!!!!!!
SA FITI FERICITI ALATURI DE PUIUT!!!!!!
MARY
Ayla21 spune:
Felicitari Lara! 
Bun venit pe lume Alexandru Ionut!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
claudia79 spune:
Felicitari , Lara20! Intr-adevar e o minune sarcina ta, ca orice sarcina de altfel!
Sa va bucurati sanatosi de puiul vostru Alexandru Ionut!
Ce ma bucur de vesti bune!
lara20 spune:
multumesc mult pt urari si sa dea D-zeu sa vi-se implineasca visul de-a fi mame!
va pup!

bobocel_07 spune:
Felicitari Lara20
sa iti traiasca printisorul si sa va aduca numai bucurii.
alexia_07
s_ellia25 spune:
felicitari lara20!!!!sa te bucuri de printul tau...si eu am nascut anul acesta o printesa...alexandra-ioana