Locul fetelor Nou-Venite (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

Cam asa e vremea la noi... si-mi vine sa stau cu nasul lipit de geam ca in copilarie....

eu sunt pentru a posta versurile Liei pe prima pagina. Imi plac la nebunie si chiar ma simt ca intre surori. Chiar daca surorile se mai cearta uneori nu ? Dar se impaca la fel de repede...

Jes, o sa fie bine cu analizele. Ce fel de analize ti-ai facut de dureaza 10 zile pana la rezultat ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata viitoare
ceva greturi?

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

buna dimineata.

Cam asa e vremea la noi... si-mi vine sa stau cu nasul lipit de geam ca in copilarie....

eu sunt pentru a posta versurile Liei pe prima pagina. Imi plac la nebunie si chiar ma simt ca intre surori. Chiar daca surorile se mai cearta uneori nu ? Dar se impaca la fel de repede...

Jes, o sa fie bine cu analizele. Ce fel de analize ti-ai facut de dureaza 10 zile pana la rezultat ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Uffff... Gata, am terminat de citit din urma...
Bun venit fetelot noi... si fuga spre odisee....
lorin eu una sunt sigura sigura ca la tine e bb...abia astept sa ne dai vestea cea mare..
trutzi sa nu te mai aud ca nu vrei sa mai faci capitole...mai ales ca asa cum spunea mvb ea are ceva probleme cu calculatorul acum.... pt trutzi si mvb
Si inca un mare pt lia artista noastra, pt ale, eleia, jesia si pt toate celelalte fete...

Mergi la inceput