Locul fetelor Nou-Venite (32)
Raspunsuri - Pagina 16
lorin7774 spune:
sincer, nu cred ca vreuna dintre noi isi doreste sa fie prima pe lista.
In schimb, eu imi doresc sa fiu pe lista de
si vreau sa ma treci TU, ete na, chiar de-aia !!!
Asa ca ai grija ce capitole faci....
Noapte buna tuturor, 7 pureci pe-un picior.![]()

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 sincer, nu cred ca vreuna dintre noi isi doreste sa fie prima pe lista. In schimb, eu imi doresc sa fiu pe lista de si vreau sa ma treci TU, ete na, chiar de-aia !!!Asa ca ai grija ce capitole faci.... Noapte buna tuturor, 7 pureci pe-un picior. ![]() Noapte buna! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Noapte buna!
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pantazescu Fetele, eu va urmaresc din umbra de ceva timp (aprox 2 luni)... am plans de emotie cand alesicooo a zis ca a ramas graviduta situatia mea se prezinta astfel: 29 ani, incerc la bebe de 10 luni, pierdut sarcina in mai (4 sapt)... tot intru in fiecare zi si va citesc si vreau sa va multumesc pentru ca-mi dati speranta... sa nu va pierdeti optimismul |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
alysa26 spune:
mey fetele..glumeam ca nu ma bagati in seama..eu am fost ptuin ocupata..la lucru..iar cand intru iar e seara deja la voi.
va pup si nu va mai chinuti cu capitolele, eu zic cine vede primul ca se termina un capitol safaca altul nou..oricine..nu cred ca trebuie s afie responsabilitatea unei persoane. poate aceea persoana uita sau pleaca..nu?
eu va spun ca sunt linistita. nu cred ca bb luna asta..m-am obisnuit cu ideea...asta e..asa am eu un feeling..nu am simptome nici pofte nimik..doar am avut petele alea..in rest nimik..asa ca nu imii fac sperante...
tin totusi pumnii pt fetele de sapt viit...
binenteles si pt camyyyyyy mai ai putin si iti vezi bebelul. cum te simti ?
aleesicoo spune:
neata gagici!!
o
si un ceai caldut pe vremea asta urata va asteapta
Trutzi eu cand am zis sa treaca mvb pe prima pag m-am referit la rugaciune, nu am specificat sa o treci pe mvb, chiar nu mi-am dat seama cine a facut cap., nu trebuie sa te superi
, ca era vb de rugaciune![]()
asa creste bebicu
6+

Lia73 spune:
alesicoooooooo sar'mana de cafea..
Pantazescu bine ai veneit...sper sa stai cat mai putin

trutzi daca v-a place ce-am scris puteti pune pe prima pagina ![]()
va doresc o zi buna
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
aleesicoo spune:
Lia
m-am zgribulit toata...
si diseara trebuie sa mai merg si la o petrecere...
dau de
azi e ziua tatalui meu

asa creste bebicu
6+

Lia73 spune:
oooooooooooo sa-ti traiasca babacul alesico 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici