Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

www.presseportal.de/showbin.htx?id=65663&type=preview.w425" target="_blank">Berea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,
Miki,merci de bere dar.... io cu pretentiile mele....nu vreau bere ca-i frig afara
Alexandra,o poza cu Patrizia as pune dar habar nu am,asa ca o s-o rao pe Clau sa ma ajute.
Cuscraaaaaaaaa,ai venit din pod????
Oameni buni,daca nu stiti va anunt acum,copila mea are un fix cu culoarea lila.
So,facem totul lila...azi am vopsit o comoda si un dulap de haine,sapt viitoare ma ocup de restul.
Am fost sa-i cumpar si papucei pt gradi..normal ca lila

Noutateeeee,mai am un pm

O seara frumoasa cu vin rosu si lumanarele parfumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

multam de bere,eu am reusit sa tricotez ceva la unghii sa nu le fie frig nu de alta, ma pregatesc ptr plecat hai hui vreo luna
Adino cand urmeaza restul??????? de mobilier lila?????? ca peretii ia-ti facut deja, ma intreb ce mai urmeaza............... niste suvite in par? are voie :)))))))))))
Ale we fain sa ai cu gyros si apoi bei multa bere
Merg sa abholen copilul de la joaca si apoi fac un spinat cu paine cu ou (comanda de la popey, pardon Andi)
Ptr cine isi mai aduce aminte de ea, in afara de Codruta :))))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

......din afara ....imi amintesc de ea ....!grozava melodie ....grozava limba ...si oamenii(in ciuda unor divergente de opinie cu niste conationali ai celui ce canta -da in fiecare padure exista uscaturi ...)!
Mai , fetelor ,voi nu stiti ce cuscra harnica am eu ...
Dar precis va va arata ea , o data ....ce a prestat azi ...ca va ramine memorabil ...-mobila lila pentru copila ...!Daca mama este asa , va dati seama ce imi la usa ...o mandrete de fata !
Trebuie sa m-ai lepadati din tristeti si sa scoateti capetele pe afara . Chiar daca vine toamna ...sint sigura ca aveti multa caldura in suflete ! Si in fond si la urma urmei , fiecare anotim, cu frumusetile lui -asta va spun , pentru ca eu vad partea plina a paharului .
Va doresc o seara linistita , si o noapte frumoasa si ....2 zile libere si ...lungiiiiiiiiiiiiii , (pentru cine le are !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

hop si eu din deplasari!
ce ma bucur ca voi ati scris si eu am avut de citit!
in seara asta am intrat in de , din olanda spre strasbourg, am mai dat o fuga la charleroi la aeroport, deci iar eclere, marfa nene, cred ca am pus 2 kile de cand a venit si mama la vapor ca eu mai rar cu gatitul dar de mancat nu refuz, n-o sa mai intru decat in pantaloni de trening
va pup si soare!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Scuze ...ma gindeam , la lumanarelele parfumate , ale cuscrei...si am m-ai mancat sin litere ...din cuvinte !Zau ca nu am vrut, si nici macar vin rosu , nu am baut !
O noapte frumoasa , inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si o zi insorita si calduroasa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

Ioana, multumim. iau o cafea

We placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna

Ioana te-am dat disparuta (dar a fost un semn bun,ptr ca precis v-ati mutat) sper sa fie pe placul vostru noua locuinta si sa incepeti cu dreptul noua viata
Simoneluleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te-am dat disparuta si pe tine, bine ca te-ai repatriat tu fato, apuca-te de vaslit si tu nu lasa numai marinarii lasa fata ca nu-i bai capitanu te iubeste si asa, ce mai face Anto, ii place la karate?
Fetelor noi am umblat ieri 1.300 km prin De, am fi ajuns la Timisoara mea draga acu ma apuc de gatit la pranz avem musafiri si am multeeeeeeeeeeee de facut.
Va pe toate bune si rele si va doresc o duminica placuta.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare
ioana dar eu nu stiam ca planuiai o mutare! de aia intrebai de costuri...chiar ca ziceai ca eu dau cam mult, la ce crezi ca dau prea mult sa ma mai interesez si eu, ca na, si noi la inceput, nu avem termene de comparatie, ca la chirie nu stiu eu ce plateam...
clau m-am repatriat fata, acum avem la noi si prietenii romani de la noi din oras, dar noi mai stam o sapt. la vapor, pa sambata cred ca plec acasa, tre sa fie o geroaica ca am lasat si geamurile la baie deschise si am inchis si centrala...
fetei ii place la karate si la programul de dupa amiaza, chiar azi ne-a facut o praji ce a invatat la orele de gatit
va pup

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput