Gala Scheherazade - sambata la Realitatea TV
Desprecopii.com va invita sambata seara in fata televizorului:
Gala Scheherazade, prezentata de Andreea Marin Banica, sambata la Realitatea TV
Teledonul de sambata seara de la Realitatea Tv isi propune sa aduca in fata telespectatorilor mari si mici cazuri impresionante din Romania de azi, informatii extrem de utile, dar si cazuri de buna practica din alte colturi de lume. Vom aduna bani prin donatii in direct, prin zeci de linii telefonice la care vor raspunde personalitati din domenii diverse: sport, televiziune, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanti ai sectorului ONG, magistrati, medici (sunt multi, nu vrem sa dam nume sa nu suparam pe nimeni) etc; dar si prin sms la numarul 858 in valoare de 2 euro din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, nu doar in timpul Galei, ci si pana pe 31 decembrie, pentru ca atat dureaza campania. Din banii adunati, vor repune pe picioare Centrul Pinocchio din Bucuresti, unde sunt adapostiti copii ramasi pe drumuri sau luati din familii in care erau abuzati, conditiile din centrul lor fiind acum precare. La Gala, ni se vor alatura artisti si copii talentati, care vor evolua in timpul evenimentului ce are loc la Muzeul National de Arta Contemporana de la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 21.30, in transmisiune directa , sambata seara.
Cand un copil ajunge in fata justitiei, nu este vina lui, ci numai a adultilor din preajma lui. Singurii care pot diminua trauma sunt oamenii justitiei: avocati, procurori, judecatori sau alti oameni care reprezinta interesul copiilor in justitie. Putem rezolva acest lucru printr-un inalt grad de profesionalism si pregatire. Din aceasta cauza, ne-am asumat ca misiune sa incercam sa mentinem justitia pentru minori pe agenda publica. Speram ca in curand copiii romani sa fie judecati in tribunale pentru copii, asa cum se intampla in cele mai multe tari din Uniunea Europeana.” a declarat Wajiha Haris, Presedintele Fundatiei Scheherazade, initator al Galei de sambata seara.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
LindaZ spune:
Am fost si eu, m-ai vazut? Am raspuns la telefoane jumatate de ora si apoi am vorbit cateva secunde cu Andreea in direct pe canapea, despre parenting, bineinteles.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
desprecopii spune:
Miha, din pacate nu am putut vedea Gala. Felicitari. Sper ca Andreea a pomenit si de site-ul nostru.
te pup
Mirela
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |