Deva-Hunedoara sau apropiere .

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele ajutati va rog
o fosta locuitoare a Petrosaniului

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

vad ca toate 3 santam aproape de o varsta,ce bine ca avem cam aceleasi amintiri.
Eu imi amintesc cu drag de un local unde mancam pizza foarte buna si nu era scumpa,se numea ALEX,oare mai este?aveau parca si prajituri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

DAAA stiu si eu la alex era acolo la intersectie pe decebal...in zona ulpia...nu stiu exact cum sa explic am uitat...aveau si praji si pizza super bune...chiuleam de la scola sa mancam pizza acolo Doamne ce vremuri...
Si discoteca era la casa de cultura ...super vremuri!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Deja ,parca ii simntul gustul la pizza.Vai Flavia ce amintiri frumoase.
Dar chiar nu se mai altura nimeni la subiectul nostru?fetelor ,aveti curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ceau fetele!

Vin si eu la apel,ca-s hunedoreanca..ma bucur ca s-a reactivat subiectul
Nu prea am timp de scris ,ca am inceput serviciul cam de o luna si nu ma lasa nici fiica-mea sa scriu..cum dau drumul la pc,vrea desene,cantece si alte minuni Dar promit sa mai dau cate un semn,cand pot..
Chiar s-a schimbat mult Deva,mai nou are si multe sensuri giratorii..noi mergem des la Real,mai rar intram in oras,as vrea sa mergem o data toti trei la Mc..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Bine ai venit Dana!

am auzit si eu ca e plin de sensuri giratorii...sper sa ajung anul asta la deva...daca ajung voi face poze si le postez aici...sau poate ne pun niste poze fetele care stau in Deva

mi-e dor de parcul mare...de "broscutele" din fata parcului mare...oare mai este fantana arteziana acolo?

Mi-e dor de centrul vechi...de cinema "Patria" ...de cutreierat "centrul" in lung si-n lat...mi-e dor de discoteca de la casa de cultura....mi-e dor de tot ce inseamna Deva...
tuturor !

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Bine ai venit Dana
Flavia,tu chiar ma faci sa plec acasa cat de curand,mi-ai reamintit cam tot ce imi placea si mie.Ce frumos era asa dupa 5 sa te plimbi pri oras.NU era caldura mare ,deja incepea sa se racoreasca si tersele erau pline de tineret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Neatza!
Va invit la o , sa va desteptati.
rodica - eu locuiesc in Deva
danutza - ma bucur sa vad ca mai esti pe frecventa .Creste Miru....Ai inceput lucru?
Fetele plecate, cofetaria Alex, nu mai este, mag Ulpia, nu mai e acelasi care-l stiti voi, s-a modernizat si asa cum a spus si danutza, avem sensuri giratorii, telecabina ptr urcat pe cetate.Ce mai vreti sa stiti?
Unde ati facut scoala?generala, liceu?

Liana&Luana

Mergi la inceput

lulu-azi dimineata mi-am baut cafeaua cu tine si ma-m apucat sa scriu,dra intre timp ma chemat asta mica la apel si am uitat ca am inceput sa scriu un mesaj, si acum numai mi-am reamintit.
Nu pot sa cred ca a devenit Deva asa de frumoasa,cu telecabina si sensuri giratorii.Si chiar numai este Alex?of ce pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

m-am casatorit in Deva,de cinci ani. Ma numesc Adriana:)
Daca tine subiectul, intru si eu, de ma primiti:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput