Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 19
rodicaosoian spune:
Fetelor,va doresc LA MULTI ANI DE 8 MARTIE SI O PRIMAVARA FRUMOASA.
va pup dulce!
Mi-Ka spune:
rodica, o primavara frumoasa iti doresc si eu tie!!!!
Pentru mine primavara a inceput cam urat: una din cele mai bune prietene ale mele a ales sa-si incheie socotelile cu viata, dupa o serie de intamplari nefericite care au marcat-o profund
_
rodicaosoian spune:
Imi pare foarte rau,este trist.D-zeu sa o odihneasca in pace .
Citat: |
citat din mesajul lui Mi-Ka rodica, o primavara frumoasa iti doresc si eu tie!!!! Pentru mine primavara a inceput cam urat: una din cele mai bune prietene ale mele a ales sa-si incheie socotelile cu viata, dupa o serie de intamplari nefericite care au marcat-o profund _ |
Mi-Ka spune:
rodi si ce zici ca mai faci?
Cica al nostru primar demareaza in vara asta un proiect maret:va face in fata la casa de cultura o fantana arteziana in culori, care va canta muzica clasica la fiecare 15 minute
Asta asa, ca poate iti e dor de oras
adi_adi spune:
Buna, Fata mea are 11 ani si va merge pentru prima data in tabara anul acesta.Este o tabara langa Orastie, in locul unei foste organizatii militare, care a fost transformata intr-o asa zisa "unitate militara de vacanta". Aceasta tabara va oferi tinerilor actiune, team building, joc, distractie, dar mai ales oportunitatea de a invata ce este respectul fata de camarad si fata de autoritate. Poate cunoscatorii vor citi aceasta postare si in acest mod vom putea face schimb de pareri
cipriana85 spune:
Buna, scuze ca dau buzna, dar ma primiti si pe mine?
Sunt din Petrosani, si sunt mamica unui baietel de 7 luni.
Am vazut pe forum, topicuri din toate orasele (aproape) si chiar ma gandeam: oare nu gasesc si eu ceva, cu si despre hunedorence ?.
PUPICI
criss703 spune:
Fetele din Deva si din judet nu iesiti luni la 12 in fata la prefectura cu carucioarele ? Am inteles de la mamici din parc ca vor iesi cateva la fel ca la Bucuresti ,Brasov cum s-a mediatizat in presa/tv .
Tot mami de Deva sunt si eu
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
ramyteo spune:
Salutare fetele.
Din Deva sunt si eu am scris pe la voi numa ca nu am mai reusit sa mai intru.
Sper ca nu ati uitat de subiectul asta...
Pai sa vedem poate ca venim si noi ce o fi o fi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Mi-Ka spune:
Cipriana85, bine ai venit la noi .
criss703, din pacate doar acum am vazut mesajul tau..mea culpa, trebuia sa intru mai des pe acest topic...acum e aproape ora 13 si nu cred ca mai am timp sa ajung pana la prefectura...imi pare rau, ca as fii iesit si eu cu piticele mele...asta e