Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 16
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mi-Ka ramyteo, lamureste-ma si pe mine cine-i Lulu...n-am mancat lapte prins azi Am inteles ca Teo e fetita ta...dar cine e Luluuuu???? _ |
Daca te uitai pe postari, dadeai si de mine.
Mai avem 2 zile si luam vacanta.Sper sa ninga, sa fie rece, ca sa se deschida patinuarul.
lulu_boches spune:
citat din mesajul lui Mi-Ka Lulu ...Am citit postarile, dar uitai de tine _ |
rodicaosoian spune:
Buna fetelor,
sa stiti ca va citesc aproape in fiecare zi,am avut cateva tentative de scris dar nu am reusit,incepeam mesajul apoi repede trebuia sa fug la copila sau barbat.
Noi am fost un pic ocupati,am avut o sarbatorita in familie,printesa noastra a implinit un anisor si am avut petrecere.Acum ne pregatim de Craciun,asa de multa lume este prin magazine si pe drumca nu imi prea vine sa ies din casa cu 2 copii dupa mine.
Voi ce mai faceti?unde va faceti sarbatoriile?a nins la Deva?
va si va urez Sarbatori fericite !!!
rodicaosoian spune:
fetelor,pe unde umblati?va pregatiti de craciun?o sa aveti musafirii sau o sa fiti musafir
Mi-Ka spune:
rodicaosoian, LA MULTI ANI pt. printesuca ta, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa umple de bucurie sufletele parintilor ei
Noi anul asta facem sarbatorile la casuca noastra, ca sincer mi-e cam greu sa plec de acasa cu printesele mele si cu tot ce le-ar trebui lor.
Inca nu am inceput pregatirile pentru Craciun, insa ma gandesc ca maine sa fac bradutul cu fetita cea mare, Alexia.
Pe la Deva a nins asa de frumos si ieri si azi...asta spre disperarea soferilor...ca iar autoritatile au fost luate prin surprindere ca iarna...ninge .
In rest...saptamana asta am fost varza de racita, din pacate au luat si fetele de la mine si acum suntem pe antibiotice .
Va pup
_
rodicaosoian spune:
Multumesc mult.Si copilasii mei au racit iar micuta a fcaut si infectie la urechi,of Doamne
a avut tem.foarte mare aseara,sant ca o zombie ,nu mai dorm de marti noaptea
citat din mesajul lui Mi-Ka , LA MULTI ANI pt. printesuca ta, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa umple de bucurie sufletele parintilor ei Noi anul asta facem sarbatorile la casuca noastra, ca sincer mi-e cam greu sa plec de acasa cu printesele mele si cu tot ce le-ar trebui lor. Inca nu am inceput pregatirile pentru Craciun, insa ma gandesc ca maine sa fac bradutul cu fetita cea mare, Alexia. Pe la Deva a nins asa de frumos si ieri si azi...asta spre disperarea soferilor...ca iar autoritatile au fost luate prin surprindere ca iarna...ninge . In rest...saptamana asta am fost varza de racita, din pacate au luat si fetele de la mine si acum suntem pe antibiotice . Va pup _ |
rodicaosoian spune:
Buna Seara
MI-KA,acum fetita este mai bine,a tinut febra 2 zile,am crezut ca o iau razna,odata ce era urcata la 104.5 foarte greu o duceam in jos.Dumineca am fost din nou la medic,este alergica la amoxilina,acum este pe antibiotic si maine scapam.Nasucul inca ii curge si tuseste destul de urat.
IN rest eu pe aicia cu pregateala de Craciun,fac mancare ca o sa am musafirii la masa.
voi ati terminat mancarea?
celelete fete pe unde umbla?ma gandesc ca sant foarte ocupate acu.
Eu va doresc un Craciun Fericit si multa liniste sufleteasca sa aveti
Va
danuta36 spune:
Hello!
Rodica,am terminat cu mancarea si celelalte pregatiri,a venit si Mosul plus primii colindatori..noroc ca am fost libera azi
Multa sanatate printesei!
Craciun fericit!Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!