Stiti cumva ce versiune de ArcGIS as putea instala pe calculatorul de la serviciu, care are instalat Windows Vista si cu care intru in mod normal cu user pe domeniu?
Am si parola de administrator, necesara instalarii oricarui soft, dar as vrea sa imi functioneze ArcGIS-ul si cand sunt logata cu userul de domeniu.
Multumesc
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
nu stiu sa-ti raspund la ce intrebi tu..dar de curiozitate ArcGIS e altceva decat ArcView?
Multam fain!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ArcGIS se numeste asa, la modul general si poate cuprinde modulele ArcInfo, ArcEdit si ArcView.
Din ce am priceput si eu....
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
sa inteleg ca vrei o varianta piratata nu?
pot sa-mi intreb fostii colegi cu care tin legatura..dar sa inteleg exact ce sa-i intreb: nu il ai deloc pe calc?si vrei o versiune care sa mearga cu Vista?
Eu am lucrat pe ArcView incepand din 2003..atunci era 8.1 8.2...si la un proiect char cu varianta 3.2.Am facut cursurile cu cei de la ESRI...dar din pacate de prin 2006 nu m-am mai atins de asa ceva...
Dar cum ti-am zis..daca vrei pot intreba...
Si de curiozitate daca nu e secret unde lucrezi?Adica as vrea sa stiu si eu ce institutii folosesc gis-ul acum...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]