Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 3
xdidi spune:
salutare dragelor
eu vin de la endometrioase si tutunareasa la inceput....am fost la el doar o data si mi-a zis sa ma intorc dupa ce am menstra si slava cerului a venit,doc mi-a zis ca va trebui sa fac niste analize intrebare il sun pe el sau pe asistenta lui , eu m-am programat la cabinetul particular de pe langa casin, sunand-o pe asistenta
aaaaaa si eu nu vreau sa fac fiv ar trebui sa-i spun....oare ar reactiona ciudat, pt ca mi s-a mai intamplat....
va multumesc pt raspunsuri va puup si va urez II
didi
magdita spune:
Neata dragelor,
Didi
, bine ai venit si aici
. Eu te-as sfatui sa-l suni pe el direct, sa-i explici ca ti-a zis sa il suni dupa ce vine cm, ca sa-ti recomande niste analize hormonale. Sau si mai bine da-i mesaj, ca sigur intelegi ce-ti scrie, s-ar putea telefonic sa nu se auda bine sau sa nu intelegi ce-ti spune
, iti spune Stan Patitul
.
Pup fetele si o zi frumoasa va urez 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aditzaC spune:
salutare tururor
Fetelor am o rugaminte la voi, am facut analizele hormonale si am urm rez .V-as ruga sa imi spuneti daca sunt bune , nu stiu sa le interpretez .Multam !
TSH , Elisa: val obtinuta = 1.86 .............val referinta :0.3-6.2
FT4 - elisa : val obtinuta = 16.7 .............val ref : 10.3-28.3
FSH - elfa , mini vidas - val obtinuta : 15.01 ........val ref : faza ovulatorie : 7.0 -20.0 , faza foliculara (s 1) - 3.9- 12, faza foliculara (s 2): 2.9-9 , menopauza : 20-100
LH ( elisa )- val obtinuta :34.........val ref : faza foliculara :1.5 - 8, faza luteala : 0.2-6.5 , menopauza : 16.0-90.00
Estradiol ( elisa )- val obtinuta : 154 ...val ref : ovulatie foliculara timpurie :30-100 , ovulatie foliculara tarzie :100-400 , faza luteala : 60-154 , menopauza <18
Progesteron elisa : val obtinuta 2.01.......val de referinta : faza foliculara :0.1- 1.4 , faza luteala : 4.-25.00 , ovulatie : 0.25-6.22 , menopauza : 01.-1.4
Prolactina ( elisa) : val obtinuta :28.5........val ref 1.2 -19.5
Mentionez ca am avut trimitere de la med endocrinolog si mi-a spus sa le fac fie in ziua 14 , fie in ziua 21 si le-am facut pe toate in ziua 14 de cm .
Va rog mult sa imi spuneti daca sunt ok sau nu .
Multam fetelor , va pupik pe toate !

magdita spune:
Aditza
, cu toate ca nu ma prea pricep la hormonale, din cate vad ai prolactina si LH-ul marite. Prolactina sigur poate creste din cauza stresului. Ia magneziu si b-uri, sa te mai relaxezi un pic. Probabil ca ai trecut printr-o perioada mai urata si te-ai stresat mai mult. Cel mai bine discuta cu medicul endocrinolog. Pup si incredere 
.
Vad ca si FSH-ul are valoare un pic marita, chiar si pentru faza ovulatorie.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aditzaC spune:
magdi
iubita multam pt ras , da este f adevarat ca am avut o perioada f stresanta ...si eu ca de obicei ma stresez din orice . Maine sun sa ma programez la endocrinoloaga sa vedem ce zice . I-am dat sms si lui Tutu dar vad ca nu mi-a ras de ieri. Mai astept o fi ocupat .
U ce mai zici ? esti ok ?
va pupik pe toate 

aditzaC spune:
B-uri iau si cica sunt extrordinar de concentrate si bune ....habar nu am sau nu stiu ce sa mai zic , iau de la Calivita , daca ati auzit si am dat o groaza de bani pe ele
.Iau o pastila pe zi pt ca este f concentrata si contine toata gama de b-uri !Iar de o sapt maxim iau si calciu cu d3 si magneziu .

Araceli spune:
Magdita
, merci de info cu uleiul de seminte in. Spune-mi si mie, te rog, daca il pot lua toata luna (adik si inainte, si dupa ovulatie?)
Mie mi-e putin teama de produsele progesteronice. De ex, eu am luat vreo 3 luni Vitex in continuu, pana mi-a zis cineva ca nu trebuie luat decat dupa ovulatie, pt ca este progesteronic. La fel si napraznicul...
Aditza, si mie mi-a raspuns mai greu dr. T in ultima vreme.Banuiesc ca e foarte ocupat. Eu am insistat si pana la urma mi-a raspuns![]()
magdita spune:
Araceli
, il poti lua linistita toata luna, fara probleme. Eu il iau de peste un an si jumatate. Bafta multa maine la monitorizare.
Aditza
, ar fi trebuit sa fac bine, dar din pacate azi-dimineata am primit un telefon care m-a intristat f tare, bunica sotului e foarte rau, trage sa moara, el e plecat in delegatie, l-am intristat si pe el ff rau cu vestea asta, si, azi, 21 oct, in loc sa fim fericiti ca implinim 9 ani de casnicie, suntem tristi si ingrijorati amandoi
. Asta e viata, cu bune si rele.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
mikka spune:
Magdita, of, e greu cu vestile astea, mai ales cand te aniversezi. Socrul meu a murit pe 23 sept, cand implineam 6 ani de la casatorie, deci de atunci nu prea ne mai arde de sarbatorit. Dar trecand peste asta, macar intre voi sa va simtiti bine, sa aveti in continuare o casnicie de piatra si cu multi puradei pe langa voi