Aspirante cu vechime "medie" (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

suntem bine, suntem acasa....si crestem..
poze cu flacaul la semnatura...pupici pt toate fetele!

Ce-ti mai face baietelul ...nu mai povestiti nimic frumos?
L-am vazut e un dulce.
Te pup Camy!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

crestem, avem colici, dormim, papam, tipam, facem kk si pisu ...si ne iubim muuuult, ne jucam, ascultam povesti (mama nebuna ) si cantecele pt copilasi

Voi?????????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Vrmoana, Doamne ajuta ca si spermograma sotului sa iasa bine si sa apara cat mai repede bebelul mult dorit!
Camy, ma bucur enorm pt fericirea voastra!

Pup toate fetele!!!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

salutareeee!
De azi dimineata mi-a fost muuult mai bine!!!
Ce mai faceti voi???
Sa ne fie rusine, am ajuns pe pagina 3.
Crisule, ce mai faci?

da sa ne fie rusine...insa atata timp cat nu se da dovada de maturitate o sa ajungem si pe pagina 10:(( Pacat aveam zile cand ne simteam bine.
Gabita fac bine, mersi...Mai arunc un ochi din cand in cand...pe aici insa ..iara s-a intrat intr-o pasa proasta ca si altadata, gen, ''daca alea nu scriu eu de ce sa scriu, am scris ceva si nu mi-a raspuns, nu ma baga in seama, a scris aia si nu o suport, scriu dar pe ea o ignor..kkturi de-astea de care mi-e sila:(
Asa ca prefer sa mai vb pe mess cu cine ma mai suporta!
CA TOCMAI M-AM IZBIT DE UN CAZ, O DUDUIE CARE STA PE INVIZIBIL..MAI MEREU..SI AM MAI TOT INTREBAT-O CE MAI FACE...NU MI-A RASPUNS NICIODATA , M-AM BAGAT SI EU PE INVIZIBIL..SA VAD, APARE SI A APARUT:)))))))) AM INTREBAT-O IAR CE FACE SI A IESIT SAU MA ROG.ASA MI-E DE SCARBA DE ...FAZELE ASTEA SI DE PERSOANELE ASTEA DE NU AVETI IDEE!
Imi pare rau ca nu se mai scrie aici , insa...s-au creeat prea multe bisericute care duc la barfa , inevitabil..si la rupturi!
Te pup!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna seara,

Gabitza sper si eu sa vina bebelul.

Crisa ai dreptate.Multe fete nu mai scriu aici. Poate au motivele lor. Eu una stiu de ce scriu mai rar sau uneori chiar deloc.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Buna seara,
Gabitza sper si eu sa vina bebelul.
Crisa ai dreptate.Multe fete nu mai scriu aici. Poate au motivele lor. Eu una stiu de ce scriu mai rar sau uneori chiar deloc.
oana
Acum nu stiu cum sa o iau ...ma ''certi'' pentru ce am spus sau mi-ai raspuns la intrebare pur si simplu.Da nu zic ca nu...au motivele lor...dar sper din tot sufletul sa fie legate de forum...si nu de motive de genul ma enerveaza vcina sau m-am certat cu barbata-miu..Ma rog ..Eu personal de-a lungul anilor..am primit motivatii de genul nu scriu ca nu ma- bagat x in seama , nu mai scriu ca vorbesc singura...nu mai scriu ca nu mi-a raspuns xsi y...poate si eu am motivat uneori ...cu astea dar macar acum constientizez ca sunt idiotenii! De exemplu la un moment dat am avut o discutie cu una...si de atunci nu a mai vorbit nici x cu mine ca era amica cu aia..si ce era sa-mi pun streangul? Nu neica...Sau din vechile fete cu care vorbeam si brusc m-au taiat...de la portie ce asta inseamna sa nu mai scriu pe net ca nu mai vb cu mine printesa x sau printesa y? Mi-aduc aminte ca vb cu doua din fetele vechi pe mess..si ..de cand nu le-a mai facut placere sa vb cu mine:)))))))) isi pun ca mesaj de intampinare in dreptul numelui meu busy:)))))) punea una din ele acum isi pune si cealalta! Eu am doua conturi de mess , si pe un cont apar cu busy pe celalalt nu:))))))))) mi se rupe ce sa fac acum sa ma spanzur? Le-am sters frumusel din lista si asta e inseamna ca sa nu mai scriu pe forum? Pricepi ce vreau sa spun?Ma rog m-am intins cam mult!
Mai trist e ca scrie cine nu trebuie:( Pe mine asta ma intristeaza si ma scoate din minti .Pacat era frumos..candva!
Numai bine!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna dimineatza dragele mele!

crisutza, am un pupic special pt tine!
ai dreptate in ceea ce spui...pe aici cam bate vantu...mi-amintesc cu placere de zilele cand multe fete "vechi" si cunoscute incercau sa ramana gravi, cand era parca mai multa "dependenta" de forum, de stat la taclale...
eu,personal,as vrea sa mai pot intra in fiecare zi,sa stau non-stop cu clickul pe refresh!
drept urmare...hai sa dam o petrecere azi, asa ca dupa 1 decembrie!
invitata e toata lumea!
sa incepem cu o cafea, si apoi c-o sampanie, iar pt gravidutze numa laptic si maxim un capuccino!

ioana

am un bebel iepurel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

buna dimineatza dragele mele!
crisutza, am un pupic special pt tine!
ai dreptate in ceea ce spui...pe aici cam bate vantu...mi-amintesc cu placere de zilele cand multe fete "vechi" si cunoscute incercau sa ramana gravi, cand era parca mai multa "dependenta" de forum, de stat la taclale...
eu,personal,as vrea sa mai pot intra in fiecare zi,sa stau non-stop cu clickul pe refresh!
drept urmare...hai sa dam o petrecere azi, asa ca dupa 1 decembrie!
invitata e toata lumea!
sa incepem cu o cafea, si apoi c-o sampanie, iar pt gravidutze numa laptic si maxim un capuccino!

ioana
am un bebel iepurel!

Ioana ce petrecere maica? Tu nu vezi ca acu de-a dracului nu scrie nici una:)) ce-or fi zis..ete a scris asta acu ..de-a dracului nu scriem noi:)))))))))))))))) si asta e..scriu eu cu tine nu-mi pasa!
Beau si eu cafeaua cu tine da azi 2 decembrie...o fi rece ca ieri nu am avut timp sa intru.
Numai bine.
Crisa
Dana tu pe unde esti? Si tu brutus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS
Dana tu pe unde esti? Si tu brutus?

Sunt aici Brutus...........la caldurica in patik

Lupta cu kg !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Crisa nu te cearta nimeni draga mea. Eu ti-am dat dreptate referitor la faptul ca bate vantul pe aici. Deh, lumea o fi ocupata.
Referitor la motivele pt care nu se mai scrie aici, si pe care le-ai enumerat, eu zic ca le-ai cam nimerit. Pun pariu ca multe s-au regasit in ceea ce ai scris tu. Pe mine una m-ai nimerit. Mi s-a intamplat de multe ori sa scriu, si anumite persoane sa ignore pur si simplu ceea ce am scris. Asta e. Nu putem fi tot timpul pe placul tuturor.
Nu prea am inteles faza cu "scrie cine nu trebuie". Chiar vorbeam azi cu Arianna pe mess si aveam dilema asta.

Alte probleme le discutam pe mess (asta daca mai sunt in lista ta.)

Gata am terminat.

Daca am batut campii ignore me.

Va pup pe toate.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Nu prea am inteles faza cu "scrie cine nu trebuie". Chiar vorbeam azi cu Arianna pe mess si aveam dilema asta.

Alte probleme le discutam pe mess (asta daca mai sunt in lista ta.)

Gata am terminat.

Daca am batut campii ignore me.

Va pup pe toate.

oana

Oana......nu eram noi alea.....

Lupta cu kg !

Mergi la inceput