As avea nevoie de un model de Recomandare privind buna reputatie profesionala si sociala, trebuie sa il atasez la dosarul ce trebuie sa il trimit MJ pt autorizatia de traducator. Trebuie sa o scriu eu si sa o dau apoi la semnat, dar nu stiu ce sa scriu in scrisoare
Daca are cineva un asemenea model il rog sa il posteze aici. Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui mandyksch As avea nevoie de un model de Recomandare privind buna reputatie profesionala si sociala, trebuie sa il atasez la dosarul ce trebuie sa il trimit MJ pt autorizatia de traducator. Trebuie sa o scriu eu si sa o dau apoi la semnat, dar nu stiu ce sa scriu in scrisoare Daca are cineva un asemenea model il rog sa il posteze aici. Multumesc. "A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa" |
Am rezolvat intre timp. Am gasit pe Net si am mai adaugat si din inspiratie proprie. A trebuit sa o scriu eu pentru ca persoana care m-a recomandat mi-a spus sa ii scriu eu textul . Ce era sa fac, ca aveam nevoie de recomandare, iaca asa am ajuns sa imi scriu singura recomandarea.