Recomandare privind reputatia profesionala

Recomandare privind reputatia profesionala | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

As avea nevoie de un model de Recomandare privind buna reputatie profesionala si sociala, trebuie sa il atasez la dosarul ce trebuie sa il trimit MJ pt autorizatia de traducator. Trebuie sa o scriu eu si sa o dau apoi la semnat, dar nu stiu ce sa scriu in scrisoare
Daca are cineva un asemenea model il rog sa il posteze aici. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandyksch

As avea nevoie de un model de Recomandare privind buna reputatie profesionala si sociala, trebuie sa il atasez la dosarul ce trebuie sa il trimit MJ pt autorizatia de traducator. Trebuie sa o scriu eu si sa o dau apoi la semnat, dar nu stiu ce sa scriu in scrisoare
Daca are cineva un asemenea model il rog sa il posteze aici. Multumesc.

"A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa"

Nu tu trebuie sa o scrii, ci cel care te recomanda..............
In ce limba iti trebuie?In Engleza vei gasi zeci de modele.In romana mai putine dar incearca search pe google : model scrisoare recomandare.
Bafta!

Erinn's mummyHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am rezolvat intre timp. Am gasit pe Net si am mai adaugat si din inspiratie proprie. A trebuit sa o scriu eu pentru ca persoana care m-a recomandat mi-a spus sa ii scriu eu textul . Ce era sa fac, ca aveam nevoie de recomandare, iaca asa am ajuns sa imi scriu singura recomandarea.

Mergi la inceput