Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 18
Cinezee spune:
Ideea asta am sustinuto si eu mereu si in ciuda [peirderii a 3 sarcini incotninuare o sustin si nu o sa imi bat capu cu mai mult decat necesar
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Lorinn uite asa vreau sa fiu si eu sa nu stau sa ma stresez si sa fac zeci de mii de analize... ca cu cat stiu mai putine cu atat e mai bine eu imi sustin ideea...ca sarcina nu e o boalaaa!!! fac atat cat pot ce faceam si inainte ![]() |
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Cinezee spune:
jesia fara optimism nu realizam nimic , eu sa zicem la anii mei ,38 ,am pierut deja a 3-a sarcina si altele mai rele decat mine daca ne am pierde ce am facea
haii sussss , ia putin din puterea si doza mea de optimism sa vezi ce bine este
intr-un final TOATE VOM REUSI 
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui alysa26 lorin sa dea dd s afie cu ochisori!!!!! cora mult succes! te puup. las ca va fi bine trutzi ce intresant zici tu acolo cu braul...si voi aveti de ja 1 an si..de cand incercati. te puup lia esti totala!!!!! ai afumat laptele!! si tigara ai fiert-o!!!! jesia e eficient usactorul?? e super. aaici avem dryere , uscatoare mari..cum sunt masinile de spalat asa arata si uscatoarele..pe acolo nu sunt? polo sorry for Z1...luna viit va fi bine... ale cum mai esti? te ppuuuup si eu am continuat cu petele alea rosiatice cand stergeam..vada ca azi dimi nu mai erau...cine stie..poate fi nidatia?? mai am 6 zile pana ian 20 oct..sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa.... ![]() |
poate e bebic frumusic DOAMNE AJUTA

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Cinezee jesia fara optimism nu realizam nimic , eu sa zicem la anii mei ,38 ,am pierut deja a 3-a sarcina si altele mai rele decat mine daca ne am pierde ce am facea haii sussss , ia putin din puterea si doza mea de optimism sa vezi ce bine este intr-un final TOATE VOM REUSI ![]() gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
cineze nici nush cat ma bucura optimismul tau...mai ales ca suntem de aceeasi varsta

ma faci sa gandesc la fel TOTUL O SA FIE K si o sa vina cel micutz
pozulici
Lia73 spune:
alysa: si la noi sunt uscatoare de genul de care ne zici u ..dar yo una nu-mi permit sa dau atati bani pe unu 

pozulici
Cinezee spune:
Lia da mi se pare normal sa debordez de atata optimism , da pe afara daca stau bine si ma gandesc
incep un drum nou si mi se pare normal sa fiu asa , hai si tuuu pe calea asta ,sigur situ ca potiiii haiiii
Lia73 spune:
am ramas singurik???? am intrat in seara asta ca e fat frumos racit si zace in pat
...altfel nu pupam yo PC
pozulici
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Cinezee Lia da mi se pare normal sa debordez de atata optimism , da pe afara daca stau bine si ma gandesc incep un drum nou si mi se pare normal sa fiu asa , hai si tuuu pe calea asta ,sigur situ ca potiiii haiiii gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
SUNT CU VOIII!!!! SUNTEM AICI UNA PTR TOATE SI TOATE PTR UNA!!!!

pozulici