Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo mi-am luat un tymbark de mere verzi si mi s-a facut gura punga ![]() ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
nu mai bea mai porcari........mai bine iti cumperi mere si-ti faci acasa

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
aleesicoo spune:
si ce vroiai sa beau la munca???
stii eu sunt ff relaxata in privinta sarcinii....cu cat ma feresc sa nu fac aia ...sa nu bea aia.. sa nu mananc aia.... dr. mi-a zis fff clar ca pot manca si bea orice...inafara de cola... normal...
asa creste bebicu
5+

Lia73 spune:
sau iti faci citronada cu lamaie si miere
pozulici
aleesicoo spune:
nu mi place.....
| citat din mesajul lui Lia73 sau iti faci citronada cu lamaie si miere ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
asa creste bebicu
5+
jesia spune:
Neata si de la mine.....
si bun venit fetelor noi
...frate ce frig e afara vine iarna ![]()
Aseara mi-am cumparat suportul electric de uscat rufe de care sunt fff multumita, dar am vazut la consum ca scrie 900W/ora...asta e mult sau putin? 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
cum e suportul ala electric????
pozulici
lorin7774 spune:
Buna dimineata si de la Brasov, unde NINGE !!!
fetele nou venite, va doresc sa o zbughiti repede de aici. La odisee cu voi !!!
Multumesc de cafea si ceai. Se asorteaza bine cu zapada.
pe toata lumea
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
aleesicoo spune:
neata Lorin[
ce fericita o fi fetita ta ca iese cu nasucul la zapada![]()
asa creste bebicu
5+

lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo neata Lorin[ ce fericita o fi fetita ta ca iese cu nasucul la zapadaasa creste bebicu 5+![]() |
Da, azi dimineata eu nu stiam cum s-o infofolesc mai bine si ea zburda dupa fulgi !

Jes, e destul de mare consumul, acum depinde cat de mult tb sa functioneze ca sa usuce rufele. Nici nu mai stiu cat costa KW-ul acum, dar stiu ca platim destul la curent ...
Si mai eram datoare cu un raspuns : am zis ca la Miruna am fost plutista in sarcina, adica aeriana, in sensul ca n-am stiut de nici un fel de teste, am facut doar analizele de sange banale, o singura data la 9 saptamani, 3 ecografe toata sarcina, si am mai si fugit din maternitate cu 5 zile inainte sa nasc !!!

In concluzie, am fost foarte linistita si nu mi-am facut nici un fel de probleme. Sunt convinsa ca acum n-o sa mai fiu asa

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA