Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZURA, eu haine cumpar de la Primark, sunt preturi mici, mici iar oferta este bogata. Vezi ca este un Primark si pe Oxford Street, e zona buna pentru shopping.
Firma la care lucrez eu este in Hammersmith si acolo este King's Mall, cu multe magazine cu preturi bune ( e foarte aproape de statia de metrou Hammersmith).
Am o colega care este acum acolo si a spus ca sunt reduceri in multe locuri. Vezi ca majoritatea magazinelor inchid foarte devreme, la
6-7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna ziua, ma dau si eu prezenta in catalog...

Roxana, multi ani frumosi sotului tau!
Daria , sanatate multa!
Mitzule, vai...mititica, imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin asa ceva...
Leeloo, pe care bucatarie ai luat-o...p'aia de 7000 de euroi, ca tare frumoasa este...

Apropo de vomitat....noi cand avem asa ceva in casa, intodeauna gandul ma duce la Cristalina...chiar, mama eroina!

Vazut buburuza mica de Eva cu fratiorul...si casa in facere a lui Olivia(bineinteles si petrecerea)

Am avut vineri seara petrecere de halloween la gradi..a fost suuuper, pun poze...

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Citat:
O mamica mi-a povestit ca a ajuns ieri dupa amiaza mai devreme la gradi si a stat la usa sa astepte...asa ca a ramas socata ca doamna tipa la ei si-i facea in toate felurile ca nu erau atenti la activitati...am intrebat-o pe mandra si ea a zis ca la ea nu tipa doamna doar la alti copii

Ieri a fost ultima zi de gradi a lui Liviu....unul din motive este cel de sus.De cate ori ma duceam sa-l iau asteptam la usa si fara sa vreau auzeam zbieretele ei catre copii...Plus ca nu are si ea putin "lipici" la copil, sa-l ademeneasca, sa-l faca sa-i placa acolo unde-l duc...foarte nepasatoare. Drept urmare o sa mai facem o gaura de 5 milioane in bugetul de familie pt. ca Liviu sa fie langa Andreea la gradi.

pana pun eu poze...aici un articol din ziarul local, despre petrecea de la gradi...Andreea se vede in poza de grup, e Alba-ca-Zapada din dreapta(sta jos, langa urs)
http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=9051&Itemid=374

Andreea, am vazut toate filmuletele cu Nicholas...e un dulce cum gangureste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia..trist dar f frecvent in Ro Andreea este la particular? Petrecere de Halloween..super!!!! Noi de Halloween sintem la botezul nepotelei mele la Bucuresti,asa am tacut chitic..sa nu stie Luca de halloween ..ma duc sa vad pozele.

Adela ati avut ghinion!!!!...in putine situatii ajungi cu laringita in spital...Citi ani are exact Mara?

Robi deci sintem colege de spioni

Gabi si ce faci cu apa menajera epurata de aceasta statie? Unde se deverseaza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Felicia , bine ai facut ca l-ai mutat.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Monica , da zilnic 5 mese de fructe si legume...uite ca am in fata ceea ce ne-au trimis de la scoala...tradus: "in fiecare zi sa aiba 5 serviri de fructe si legume, 4 de apa, 3 de iaurt sau lapte, 2 ore sau mai putin de Tv sau calculator, 1 sau mai multe ore de dans, sarituri sau simplu miscare."

Robi tinem pumnii pentru promovare. Si shopping placut.

Adela imi pare rau pentru Mara, sper ca este mai bine acum, si nu veti mai avea peripetii din acestea.

Ioana si aici tot cam asa este sistemul, cu examene la 8 si 16 saptamani. Eu sa fiu sincera le dau 4 examene din 4 in 4 saptamani, plus mini teste saptamanale. De fapt daca nu ma insel sitemul de invatamant romanesc incearca sa-l copieze pe cel american. Proasta alegere din punctul meu de vedere.

Vazut poze superbe cu frumosii lui Roxi, cu febletul meu Luca.

Daria cum sunteti?

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna diminata!
aci ploua... e de bleacks.
shopping la londra, ha?? Mitzu, Robi, spor mult!!
Mitzu imi pare rau de patania cu Mara, bine ca e ok. sper sa nu mai repetati figura curand
Felicia, ufff, ce faza cu gradinita lui Liviu.. ce femei!!! bine ca aveti macar alternativa gradinitei particulare. Andreea a fost super la serbarea de halloween!!
sa avem o zi buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Sunt ca vremea, mohorata.
Mitzu, sanatate multa Marei
Pako, bine ca aveti alternativa mai buna. Multi pupici la voi
Polux, wow, vrem si noi asa program ferm in scoli, gradi Poate peste vreo 100000000000000000000000000 de ani sanse egale cu 0.
Raportam o seara de hartuiala a cainelui si invers ... urlete, tipete, vau-vau-uri.

Si vreau sa va rog, daca puteti si vreti sa ajutati o mamica de ianuarie/februarie 2009, sa-mi lasati pm. Orice suma mica e de folos. Se pare ca baietelul ei are o problema foarte grava de sanatate, momentan se vor repeta analizele. Sunt inmarmurita.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna tare dimineatza!!...io m-am trezit vesela azi si cu multa energie
Pakofoarte frumoasa costumatia Andreei si foarte frumoasa initiativa parintilor...la noi la gradi nu cred ca fac ceva..asa ca o sa mergem pe undeva prin mall la o petrecere de hallowen..ca de anu trecut ma bate mandra la cap ca vrea sa participe...pupici si pentru Liviulica(meii educatoarea lor este tare mamoasa...dar a cam intrat tare cu activitatile ...iar dupa amiaza erau cam adormiti si neatenti asa ca le trebuia stimulent)
sunt in zona revin la urmatoarea pauza
edit ca am revenit
Mitzuof of mai mai..in legatura cu spitalele de copii...hai ca o sa fie bine in Anglia..spor la shoping si sa faci poze multe!!
Liliana nu mai stiu pe cine copiemeuropeni...americani..cert este ca cei mai bulversati sunt studenti care vin din liceu obisnuiti doar cu toceala si vanatoare de note iar acum li se pare greu sa mai si gandeasca,..in legatura cu deviza legume,fructe si sport...is curioasa care din americani o respecta..acu' serios vorbind noi cu legumele si fructele stam bine..mai rau stam cu lactatele
Vivia mi-a placut tare mult de Uka la petrecere...da meii am zugravit sufrageria asta vara..acum ne facem termoizolarea aparatamentului..benevol-fortat...asa ca-s dusa cu nerfii...unde mai pui ca peste doua saptamani botezam pitica...deci mos nicolae si craciun vor fi cam cu buzunarele goale
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu le invidiez pe doamnele cu shopping dincolo departe Sigur vor gasi di tuoate
Eu am ales cate ceva pt Giulik, din HU. Daca vreti, sa spun ce anume. Musai sa le cumpar din timp, ca sunt in criza, evident.
Pt Giulia si tot clanul voi lua faimosul Camy-puzzle, costa doar 21,5 lei

Poate aveti timp , nu ma injurati va rog ... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144234

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput