Cu ce curat cizme de piele intoarsa?

Cu ce curat cizme de piele intoarsa? | Autor: puisorul

Link direct la acest mesaj

Mi-am cumparat anul trecut o pereche de cizme Ugg din piele de oaie de culoare crem. Toata iarna am reusit sa le si murdaresc si acum nu stiu cum sa le curat. Sunt kituri speciale de curatare(pt Ugg's) dar sunt exagerat de scumpe( peste 100-150 de ron). Daca stiti vreo metoda mai ieftina dau o .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

imi amintesc cu siguranta ca am gasit pe net ceva de genul asta - solutie pt curatat piele intoarsa...este un site de incaltaminte (preturi kiar mici), dar am dubii in privinta numelui...
parca mopiel, sper sa nu te bag in incurcatura...
succes!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

nu stiu cat sunt de murdare, eu imi curat incaltamintea cu banala guma de sters, ai nevoie doar de multa rabdare....le curat saptamanal, nu astept sa treaca iarna

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu am un spray (solitaire parca), am fost foarte multumita.
Nu stiu ce sa iti zic, daca la tine mai functioneaza, eu le sterg periodic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Puisorul-eu am luat de la deichmann un spray-spuma pt piele intoarsa.Pretul e ok, pana in 30 lei.

Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc pt raspunsuri

Pucku, nu iti imagina ca sunt negre cizmele pt ca am avut mare grija de ele tocmai pt ca nu stiam cum sa le curat. O sa incerc si cu radiera sa vad daca merge

Andreea, am gasit site-ul celor de la mopiel dar nu au nimic pt piele intoarsa.

Cristina, daca nu cer prea mlt, poti sa imi spui ce culoare are sprayul? Si eu am cautat la Deichman si am gasit ceva, dar am citi pe el ca pielea ramane lucioasa si am renuntat.

Mergi la inceput

Puisorul-spray-ul e intr-o cutie cartonata (galben-maroniu), alaturi de un burete.Cand ajung acasa ma uit si-ti dau mai multe detalii

Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Cristina, daca nu cer prea mlt, poti sa imi spui ce culoare are sprayul? Si eu am cautat la Deichman si am gasit ceva, dar am citi pe el ca pielea ramane lucioasa si am renuntat.

maro cu capac verde.Scrie ca cccurata orice fel de piele, inclusiv tesaturi.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Eu am cumparat de la Batta un spray pentru curatat pielea intoarsa si o periuta speciala.

L-am folosit pentru o poseta - s-a curatat, dar nu extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cristina

Sunnyday, o sa incerc si la Bata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Eu am cumparat de la KIWI un spray de care n-am fost multumita mai deloc. Dupa aceea, la sfatul unei prietene, am incercat sa curat pantofii cu pricina cu ajutorul spumei de Biocarpet, cu un burete moale. Si a mers. Si a fost si mult mai ieftin.

sotul meu

Mergi la inceput