Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 19
pogonici1977 spune:
hai ma delphi......ma lasi sa manac tot eu ciucalta..sa ma ingras tot euu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita in ce zi erai pysypisi Dumnezeu ne va ajuta! |
Eram in ziua 21,dar nu stiu daca mai are vre-o relevanta din moment ce luasem pilule timp de 13 zile dupa care le-am oprit.Deci pot sa spun ca eco am facuto ieri si menstra mi-a venit azi.Ce ziceti???
Oricum mie dr mi-a spus ca pt inceput este bine.Tocmai m-au sunat si mi-au spus ca de maine sa micsorez doza de diphereline sa fac doar jumatate din cantitatea initiala.
Deci de maine dau startul la stimulare cu puregon75 UI,interesanta seringa arata ca un stilou....si menopur75 UI,este naspa ca menopurul trebuie sa-l fac intramuscular,voi tot asa l-ati facut????
Pupici la toate si o duminica placuta!!!
Delphinas spune:
neata.
, ceai sau laptic pt voi.
o saptamana minunata sa aveti, cu mult optimism si caldura in suflete.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o
, ca poate ma mai trezesc. Am avut un week-end placut, dar cam obositor. Am mers la 2 petreceri.![]()
PYSYPISI eu am facut menopur tot subcutanat, in burtica. Nu iti fa griji, caci incepi stimularea si va creste si endometrul. Multa bafta.
pysypisi spune:
Buna dimineata fetelor.
Vanessa asi fi vrut mai mult subcutanat dar dr a insistat sa-l fac intramuscular....
Mersi mult si te asteptam cu vesti bune,pupici.
vanessa80 spune:
PYSYPISI o sa treaca foarte repede perioada asta cu injectii.Apoi o sa ai mintea prea ocupata ca sa iti mai amintesti de ele. ![]()
Important este sa reusim.
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI o sa treaca foarte repede perioada asta cu injectii.Apoi o sa ai mintea prea ocupata ca sa iti mai amintesti de ele. Important este sa reusim. ![]() |
Asa este draguta,rezultatul este cel mai important si cu siguranta va fi pozitiv la toate fetele.
Iti tin pumnii si abia astept sa ne dai vestea cea buna!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI asa de mult mi se pare ca mai este pana vineri...
Acum incerc sa imi incalzesc picioarele, caci mi-au inghetat. Eu si in mijlocul verii am mainile si picioarele reci.
Fetelor, care vreti, va invit la laptic cald.

Delphinas spune:
un ceai am baut si eu sa ma mai incalyesc nitel.
ieri la mine a fulguit asa nitel.
pe la voi cum e?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
DELPHINAS si aici a fulguit putin. A venit iarna...

Ma bucur ca macar puiutii mei stau la caldurica in burtica.
Nu stiu cu ce sa ma mai imbrac
, ca mie imi e frig si in mijlocul verii.![]()