Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 17
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata fetelor! ![]() POGONICI spor la facut . Vremea e numai buna pentru asta.Eu de dimineata m-am apucat de treaba ( spalat vase, pus rufe la spalat, strans prin casa si mai tarziu tre sa fac si mancare). Sper ca puiutii stau bine la mami in burtica. Inca mai sughit si nu stiu de la ce. PYSYPISI cum te simti? ![]() |
Buna dimineata frumoaso!!!
Eu ma simt mai bine raceala este pe terminate,dar am luat si claritine si coldrex caci numai cu paracetamol nu imi trecea.Acea durere de care iti spuneam nu si-a mai facut aparitia,a fost atunci si foarte scurt....o fractiune de secunda.In rest astept sa-mi vina menstra,ultima pilula am luat-o pe 28 deci azi sau maine ar trbui sa-mi vina,nu??? Tie la cat timp dupa ce ai orit-o ti-a venit???Sper sa nu te necajesc cu intrebarile mele banale la prima vedere dar pt mine f importante.Maine o sa merg la Bucuresti,am programare la ora 10 si sper sa ma intorc acasa cu vesti bune.
Tu ai grija de tine nu abuza de faptul ca te simti bine,stai cumintica.Ma rog la bunul Dumnezeu sa reusim toate sa ne indeplinim visul de a fi mamici.
Pupici la toate fetele si o zi cat mai placuta va doresc!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI eu nu am luat pilule. Tratamentul a fost doar Ac Folic, Diphereline ( pt inhibare), Menopur ( pt stimulare) si Ovitrelle ( pt maturarea foliculilor). Nu iti fa griji ca o sa vina menstruatia ( chiar daca e posibil sa intarzie putin). Multa bafta maine. Sa ne povestesti si noua. 
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI eu nu am luat pilule. Tratamentul a fost doar Ac Folic, Diphereline ( pt inhibare), Menopur ( pt stimulare) si Ovitrelle ( pt maturarea foliculilor). Nu iti fa griji ca o sa vina menstruatia ( chiar daca e posibil sa intarzie putin). Multa bafta maine. Sa ne povestesti si noua. ![]() |
Mersi mult iubita,pupici!!!
Cu siguranta o sa va tin la curent cu toate.
Iti tin pumnii sa se lipeasca puiutii si abia astept sa ne dai vestea cea mare.
vanessa80 spune:
Sper sa va dau vestea cea buna saptamana viitoare. 
Acum caut pe net in a cata zi de la ET are loc nidatia, dar inca nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. 
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 Sper sa va dau vestea cea buna saptamana viitoare. ![]() Acum caut pe net in a cata zi de la ET are loc nidatia, dar inca nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. ![]() |
Am vazut ca sambata ai o petrecere,eu zic ca poti merge dar sa nu dansezi,sau eventual sa dansezi ceva mai lent....sau cel mai bine intreaba la clinica.
vanessa80 spune:
D-na dr mi-a zis ca pot sa dansez, dar sa nu ma obosesc. Oricum nu vreau sa deranjez puiutii. 
Delphinas spune:
va salut si eu azi...o zi cam incarcata, dar trece de acum
vanessa ma bucura optimismul tau. si sper sa vii cu o veste minunata. incearca sa te relaxezi, nu te mai stresa atata cu cautarile. traieste clipa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
pisi...bafta maine la dr...sa fie bine 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Delphinas pisi...bafta maine la dr...sa fie bine ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Mersi draguta,pupici si o seara placuta!!!

. Vremea e numai buna pentru asta.