fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 14
dulse spune:
eu ma simt bine doar ca am probleme cu stomacul de 3 zile:| m-am stricat la burtik si nu stiu de ce. si nu stiu ce sa fac pentru ca doctorul de familie mi-a dat trimitere la politlinica sa ma inscriu la doctorul ginecolog si mi-a zis ca imi trebuie adeverinta de la scoala sa ma duc cu ea la casa de asigurari sau adeverinta precum ca sunt insarcinata pentru ca altfel platesc tot cica si nasterea si tot si de la scoala adeverinta nu e buna ca m-am mutat la seral si casa de asigurari nu acopera si seralul si nu stiu ce sa fac de unde sa iau adeverinta precum ca nu muncesc si nu am nici un venit. de 2 zile ma trimit dintr1o parte in cealalta si la liceu nu pot sa zic ca sunt insarcinata pentru ca directoarea noastra e impotriva acestui lucru:| si sunt si cativa profesori care tot la fel au ceva cu elevele insarcinate si nu vreau sa repet anul doar ca e un profesor nebun. sincer daca stiti unde pot sa ma duc sa-mi scot o adeverinta care sa ateste ca nu am nici un venit sau ce-mi trebuie imi spuneti si mie va rog? multumesc
alex_andra spune:
Dulse, ti-a zis doctorul de familie ca nu-ti este buna adeverinta de la seral sau banuiesti tu?
si daca e asa, ai posibilitatea sa se inscrii din nou la zi?
eu oricum o sa ma interesez ce poti face in situatia asta si te anunt in cel mai scurt timp posibil.
In alta ordine de idei, ai grija si ce mananci. si incearca sa nu te superi, pentru ca ii trasmiti si fetitei tale toate starile. ignora tot ce te supara.si sa vorbesti cu fetita ta, pentru ca te aude si te simte
Cu ai tai cum mai e?
Andra.
alex_andra spune:
In ce luna trebuie sa nasti?....poate mai gasesc ceva de la fetita mea care sa-ti fie util.
Andra.
cristi_2003 spune:
adeverinta ca nu ai venit poti cere de la finante.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
dulse spune:
mi s-a spus si la dispensar ca nu este buna adeverninta de la seral si la politlinica si am ncercat sa ma transfer iar la zi si nu am putut. mi s-a spus ca de la anu`. dar am inteles ca, daca nu am nici un venit, mama poate sa dea o declaratie pe propria raspundere precum ca ma are sub intretinere. si aceea este buna. si de mancat nu mai am pofta de mancare. mananc de 2 ori pe zi si putin. si inainte mancam fooartee mult. si de suparat nu m-am mai suparar. sunt foarte vesele ies sa ma plimb sa fac miscare, tata nu mi-a mai reprosat nimic, au inceput si ei sa-si mai revina, putin cate putin trec toate. In februarie trebuie sa nasc.
dulse spune:
si am si arsuri de 2 zile ....nu stiu de ce dar si din cauza asta nu prea pot sa mananc.
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse si am si arsuri de 2 zile ....nu stiu de ce dar si din cauza asta nu prea pot sa mananc. |
Poti sa iei Reniee, eu nu-i suportam gustul.
Sau poti incerca cu apa rece sau lapte rece. Mie mi-au fost de folos si merele sau un fruct care seamana cu grefele: pomelo!
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse si am si arsuri de 2 zile ....nu stiu de ce dar si din cauza asta nu prea pot sa mananc. |
Arsurile sunt din cauza sarcinii: iti impinge stomacul in sus si modificari hormonale: scade tonusul sfincterului cardiei!
delsim spune:
Poate da unul dintre parinti declaratie la notar cum ca te are in intretinere. Faci mai multe copii dupa ea sa ai ; ele iti vor folosi la policlinica , maternitate impreuna cu biletele de trimitere de la medicul de familie.
Arsurile sunt normale in sarcina, dar suparatoare, asa ca le poti domoli cu lapte rece. Dintre medicamente , sarcina e voie unul din astea:Ranitidina, Rennie, Maalox.
dulse spune:
o luam maine la pas iar ca trebuie sa ajung neaparat la un control ginecologic. deci daca dam declaratie la norat nu mai trebuie adeverinta de la ea de la munca nu? o sa incerc maine cu lapte rece sa vad daca imi trece daca nu sa o intreb pe doamna doctor ce-mi da. multumesc. a si inca ceva daca ma duc la doctor ginecolog ma mai controleaza jos?