Incalzirea globala nu exista?!
Raspunsuri - Pagina 4
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musetto Personal cred ca nu exista inca suficienta informatie pentru un studiu statistic riguros care sa ne dea un raspuns clar la intrebarea "suntem noi vinovati (mai mult, mai putin, exclusiv)?" |
Ba exista ENORM de multa informatie care (re)confirma incalzirea globala!
Doar cine nu are ochi sa o vada, n-o vede.
Repet, sunt foarte multi pamanteni care nu ar accepta in ruptul capului sa-si schimbe stilul de viata pentru a reduce consumul energetic si poluarea, sperand ca inclazirea globala sa fie doar o marota politica, o alarma falsa, sau ca Dumnezeu va regla buletinul meteo pentru a salva omenirea (desi el cam regleaza butoanele in sens contrar, vezi cazul Noe ). Si (oare de ce ne miram) tocmai cei cu foarte multi bani, a caror avere este direct proportionala cu productia/vanzarile/consumul/poluarea sunt primii care contesta incalzirea globala ...
b.nica spune:
Capcaunule, ce bucurie mare mi-ar face mie "Incalzirea ..." asta daca mi-as putea instala la preturi rezonabile panouri solare si alte facilitati provenite din energia asta neconventionala.
Dar as fi prea independenta si prea libera...asta nu convine energofurnizorilor,.
musetto spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Ba exista ENORM de multa informatie care (re)confirma incalzirea globala! Doar cine nu are ochi sa o vada, n-o vede. Repet, sunt foarte multi pamanteni care nu ar accepta in ruptul capului sa-si schimbe stilul de viata pentru a reduce consumul energetic si poluarea, sperand ca inclazirea globala sa fie doar o marota politica, o alarma falsa, sau ca Dumnezeu va regla buletinul meteo pentru a salva omenirea (desi el cam regleaza butoanele in sens contrar, vezi cazul Noe ). Si (oare de ce ne miram) tocmai cei cu foarte multi bani, a caror avere este direct proportionala cu productia/vanzarile/consumul/poluarea sunt primii care contesta incalzirea globala ... |
Nu ai citit cu atentie ce am scris eu.
Allure spune:
pai modificari ale climatului exista, fara dubiu, dar eu nu cred ca sint datorate decit intr-un mic procent factorilor umani. cred ca asta e ciclul natural al "lucrurilor"...cum au fost si erele glaciare in trecut pe care nu le-a influentat nimeni
sint impotriva poluarii si distrugerii mediului. imi place natura. sint pentru conservare
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
ZIZOU spune:
citat din mesajul lui Allure pai modificari ale climatului exista, fara dubiu, dar eu nu cred ca sint datorate decit intr-un mic procent factorilor umani. cred ca asta e ciclul natural al "lucrurilor"...cum au fost si erele glaciare in trecut pe care nu le-a influentat nimeni sint impotriva poluarii si distrugerii mediului. imi place natura. sint pentru conservare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Si eu cred la fel
Alizee spune:
Bucurestiul, vara, este ca un cuptor incins. Emisia gazelor de esapament contribuie din plin la incalzirea temperaturii din capitala.
La nivel mondial, se intampla acelasi lucru.
allinta
Ica 1975 spune:
Eu vin cu o propunere ptr Al Gore si altii care ne tot vorbesc de incalzirea globala - cand merg la conferinte, la job sau in alte deplasari s-o faca cu bicicleta, barca, vaporul sau cel mult cu trenul. Asta ptr ca tot tin la planeta, vor s-o protejeze si sa dea bun exemplu. E usor sa-i acuzi pe altii ca nu sunt responsabili si nu-si cumpara masini hybrid sau nu utilizeaza energia eoliana / solara cand tu te deplasezi cu avionul
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Andrada spune:
Al Gore a semnat ptr green power switch, ceea ce inseamna ca foloseste 100% energie alternativa (panouri solare, energie eoliana,) pentru tot ce inseamna casa, nevoi zilnice, etc, isi cumpara anual carbon emissions din air travel pina si din fabricarea cartoanelor de ambalaj pentru tot ce cumpara si investeste in acelasi procent in energie alternativa, conduce hybrid car si biciclete bagate in priza toate, etc.
Practic carbon-footprintul lui e zero si mai acopera si alte citeva pe linga.
Llaura spune:
Gore are 61 de ani si e green de vreo doi maximum, intrucat prin 2006 inca platea (daca imi aduc bine aminte) facturi rezidentiale anuale de electricitate de 30 000 de dolari. Majoritatea global warming skeptics platesc atat intr-o viata
Dar tot e mai mult decat nimic, chiar ar putea sa-si educe si prietenii care uite ce fac:
www.cbc.ca/canada/story/2009/10/21/ndp-climate-change-bill-liberals-copenhagen.html?ref=rss" target="_blank">U.N. Climate Summit Leaves Large Carbon Footprint
Sau am putea sa-l intrebam daca se aduna si marijuana la footprint-ul Priusului in care a fost fiu-su arestat pt posesie de droguri (nu ma intelegeti gresit, Priusul e masina misto)
In fine astea sunt barfe odioase, sa vedem ce va aduce Copenhaga in decembrie, din cate am vazut in stiri in ultimele zile Canada va merge, US nu.
Andrada spune:
citat din mesajul lui Llaura In fine astea sunt barfe odioase, |
Yap, poate la Haga sa intelegem ce are marihuana cu bebele urs polar atirnind de un ghetar