test de sarcina din sange

test de sarcina din sange | Autor: codrina13

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,
probabil ca nu e cel mai potrivit loc sa vin cu dilema mea, pentru ca toate ati fost/sunteti/vreti sa fiti insarcinate, dar tocmai pentru ca aveti experienta m-am gandit sa va cer ajutorul.
Intr-o seara de luni, dupa ani de abstinenta, am avut contact sexual neprotejat(nu ma certati, ca ma cert eu singura destul). M-am panicat si am luat dupa 8 ore postinor(l-am luat corect, prima pastila dupa 8 ore, cat de repede am putut si a doua dupa fix 12 ore)Miercurea am mai avut un contact, cu prezervativ de la inceput la sfarsit(dar acuma sunt paranoia si despre contactul ala). Deci martea am luat postinor, vineri au inceput sangerarile, maronii, am inteles ca sunt normale.
Ei, dar am inceput cu testele de sarcina, de frica. DIn urina mi-au iesit negative, dar am zis ca alea nu sunt sigure. Asa ca am facut din sange. AM facut in ziua 22 de la primul contact( si a 20 de la cel protejat), in ziua 30 de ciclu, deci intarziere de 2 zile(ciclul imi vine la 28,27, 26 de zile, ultimul chiar inainte de… mi-a venit la 24, ca niciodata, dar peste 28 nu am avut). Rezultatul a fost mai mic de 1,00. Adica negative(am intrebat-o si pe asistenat care mi l-a dat, sa fiu sigura)
Ei, testul l-am facut marti, iar joi am mers la gine dupa niste rezultate. Am aratat si testul….Dr l-a luat, s-a uitat la el, s-a uitat, s-a uitat….N-am mai rezistat si am intrebat “e negativ, nu?”. S-a uitat, s-a mai uitat si intr-un final a zis ”Mda, pare negativ. Vom vedea daca asa e”. Mi-a zis ca daca pana sapt. viitoare nu-mi vine ciclul sa ma duc la ea cu vezica plina, plina(oare ca sa-mi faca ecograf??ca la ce m-am stresat nici n-am mai intrebat)
Se poate testul de sange, facut in zilele de care v-am zis sa fie eronat???? Ca din reactia doctoritei asa am dedus…Si sunt atata de speriata!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Teoretic la valori mai mici de 5 testul de sange este negativ,mai stai cateva zile si mai fa unul tot de sange.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Totusi, la 22 de zile d ela contactul neprotejat, n-ar trebui ca hgc-ul sa fie deja crescut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ba da.
La 12-14 zile de la conceptie Bhcg-ul este crescut.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Pot sta linistita ca nu e sarcina??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

codrina13, pilula de a2a zi iti da peste cap orice calcul de cm. Stai linistita, nu esti insarcinata.

Mergi la inceput

Inca nu mi-a venit menstra:( In momentul asta nu-mi permit sa merg iar la o clinica de gine si nici sa mai fac un test din sange. Am facut un test de urina(ziua 11 de intarziere si cam a 30 de la actul nefericit, cu prima urina de dimineata) si a iesit negativ.
Se poate sa fie totusi un bebe?? Deja sunt paranoica:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu zic ca nu e bb. Se stie ca postinorul te da peste cap. Stai linistita. O sa vina si cmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

codrina , la 30 de zile de la act , trebuia sa se fi pozitivat testul!!
eu zic ca ai alte pb, si pastila de a doua zi poate sa ti provoace dereglari!!
eu zic sa faci totusi luni , daca nu poti azi un betaHCG, atunci vei fi sigura!!

Mergi la inceput