Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
multumesc ony
cami_pus multumesc mult, iti doresc din tot sufletul refacere rapida dupa cezariana, laptic mult si bebe super extra mega sanatos, sa iti umple golul lasat

sa va aduca numai bucurii si impliniri

Cinezee spune:
Aleee felicitariiii ....e bine ca e acolo si mai ales e in parametrii normalii , tin degetele sa iasa analizele bine
calare

aleesicoo spune:
msss cinezze... te astept cat mai repede si pe tine cu vestea cea mare
au iesit si analizele .. un pic calciu mic.. dar fff putin![]()
asa creste bebicu
5+

oanarus spune:
salutare fete dragi
ce mai faceti?
eu sunt la servici si mi-e asa un somn.......
mai am o ora jumate pana merg acasa!
va pup si aveti grija de voi!
poze test
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
Cinezee spune:
Culmea culmilorr ....am reusit sa am ''puterea interioara '' necesara si sa citesc , ceea ce in opinia mea e mare lucruuu asa ca iti voi si va voi fi alaturi tuturor pana o sa imi vina si mie randu ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo msss cinezze... te astept cat mai repede si pe tine cu vestea cea mare ![]() au iesit si analizele .. un pic calciu mic.. dar fff putin |
calare
happymum spune:
ola ola!
astazi am vazut bebei frumosi si spre marea mea mirare, nu mi-a venit a palnge si nici nu m-am mai intristat...
asta dupa ce ieri am avut niste ganduri negre... dar negre rau...
ce ciudatenie mai sunt si eu...
Blog
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui happymum ola ola! astazi am vazut bebei frumosi si spre marea mea mirare, nu mi-a venit a palnge si nici nu m-am mai intristat... asta dupa ce ieri am avut niste ganduri negre... dar negre rau... ce ciudatenie mai sunt si eu... Blog |
hei ce patisi ? termina cu prostiile si cu gandurile
auzi, ca vin peste tinepup u all

33+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui happymum ola ola! astazi am vazut bebei frumosi si spre marea mea mirare, nu mi-a venit a palnge si nici nu m-am mai intristat... asta dupa ce ieri am avut niste ganduri negre... dar negre rau... ce ciudatenie mai sunt si eu... Blog |
Neatza

Happy gandurile negre nu au ce cauta in capusorul tau,da???
la toata lumea!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta

onybony spune:
happy nu iti mai face ganduri scumpo, ca vine si el bb mic
ale,vale,ylari,alinutza, pe unde umblati fetelor?
oana la ce doctor esti?
pe toate cucuietele optimiste
Vom avea mereu luna viitoare